18 decembrie 2012

gaura cheii de la usa portaresei

  nu esti singur ..esti tu si cu tine ...nimeni nu te vrea aproape ..si nimeni nu te baga in seama      niciodata  ..
 viata nu este decit o lunga pinda pe gaura cheii si mersul tiptil ,tiptil prin viata altora  sa nu se auda ...dar se aude ..! se vede ..   !    dar mai ales miroase !.
timpul care trece ,trece  pentru altii .! pentru cei care traiesc  .!
   timpul  s-a oprit pentru ca mocirla nu curge in clepsidra ...doar nisipul  
..vine vremea cind  xanaxu' nu mai are efect si de sarbatori nu vin in vizita decit Angoasa si Depresia ..iar Mos Craciun cu sacul plin nu este lasat in casa ...
- cine-i  barbosu' asta ..? ce cauta la mine ..?    iesi afara ..
- da cum iti permiti domne '  sa intrii la mine in casa cind eu sunt o femeie serioasa si onorabila ..? sic ! auzi ..da ce io-s curva din alea la care Mosu'  vine in vizita cu cadouri  in sac .?..
-iesi afara imediat ..nenorocitule ..! ca acu ' fac o mosmoanda de  blog sa se riza lumea de tine  ..p'aici..! auzi ..! auzi Mos Craciun ...! ce mai inventeaza curvarii astia  bosorogiti ..! n'auzi iesi afara ..!
- si unde mi-e zimbetul ..? cine mi-a luat  atitudinea ...aia convingatoare ca la mine-i totul excelent si la altu' un kkt ..! pai ce ..? stiu astia de halat de  zanana si papuci cu margarete de plastic ..? au ascultat ei vreodata muzica clasica ..? stie ei ce frumos cinta  claudiu debuseu  cind pianu' vede clar'u  de luna.?


 ..ei bine asta se intimpla ...! ..citeodata portareasa  nici nu stie prin ce trece pentru ca nimanui nu-i pasa ...pentru  ca nimeni  nu are timp ....de pierdut sa-i spuna
 .. acum  de sarbatori e si mai greu ..e  vinzoleala  mare pe usa principala !..vine lumea ,pleaca.
.....si e curent aici linga usa unde pindesc ..si nenorocitii au furat si becu'  ..! sa nu vad eu cind se duce fericirea la etaju' patru si dragostea la cinci ..!
 ...ai dreaqu cu dragostea lor  ...