17 august 2010

despre ....KATA


..am cumparat acum 2 ani ..sau poate 3 un    KATA ....a costat ....,nici nu mai conteaza cit a costat dupa cite rucksace proaste si vai mama lor am avut ..!
in sfirsit cine ma cunoaste si ma vede zilnic stie k pe umar duc  un rucksac  ...poate nu stiu k este un KATA ...dar de la lanterna ,cutit de supravietuire ,laptop,hard extern ,aparat ,obiectiv..acte prosop,.pina la medicamente si trusa de prima ajutor .ce sa mai .....!deschid un magazin mai mic ....cu ce duc eu in KATA...! ei bine cind l-am cumparat mai mult din disciplina decit din interes am citit prospectele care insotzeau  noul meu rucksac foto KATA ...printre multe altele ...ce sa mai ...am citit k are ...life time guarantee...! adica garantie pe viata ...! hahaha am ris eu atunci ...mor eu si nu moare rucksacelu    KATA...!
  dupa folosirea lui prin nu va putezi da seama cam pe unde si in ce conditii ..iarna ,vara,..si mai stiu eu ...prin CANADAOLANDADELTAMUNTESIPEUNDEAINTZARCATDRAQUPETACSU' ...ei bine ...s-a desfacut o cusatura ...! ..ce sa mai cu ocazia unei vizite la un magazin specializat in foto si unde aveau gama  KATA....am amintit intr-o doara de ce am patit ...fara repros ci mai mult k subiect de discutie ...si k sa vezi ...!
life time guarantee la KATA inseamna k .....
- aduceti rucksacul si geanta pentru laptop (accesoriu ) si o schimbam ..! am ramas mut ..! se poate...?
ei da se poate ..! ...        la   KATA se poate ..!

ps aceasta multumire publica se doreste a fi o parere avizata a unui utilizator de produse ...KATA  !

despre ..statul TICALOS...

..da...!  statul romin este ticalos ,ticalosit pina in maduva oaselor ..il vad k un paianjen urias cu picioare  numite boc udrea blaga  videanu berceanu,stolojan anastase si multe alte tentacule ...iar stapinul banilor si inelelor este marele paianjen basescu..care tese plasa in ncare cad romini prosti ...rominii ramasi fara speranta si in curind fara nimic ..fara case ...masini ...nimic ...nada  nothing...asa ca
..hai la lupta cea mare
  rob cu rob sa ne unim ......!

la iarna la -3o de grade celsius se vor clatina toate si constiinte si convingeri si credinte ....iar marele paianjen va sta la caldurica pina cind da caldura ...!

ps o imagine realizata in Ottawa 2008.in fata Galeriilor de Arta  Nationala din Canada .paianjenul este din bronz si  vezi aici k merita http://www.redbubble.com/people/wdonaldson/art/2892513-2-spider-art