5 martie 2016

..excelenta Sa Episcopul Tokes Laszlo

in imagine o fotografie reprezentind copacul vietii asa cum il vede un mester popular din Korond 

..am trait,vazut si  citit multe in cei 58 de ani pe care i-am trait la Bucuresti care nu-i asa este resedinta lu'  Mitica dar asa imbecilitate nu credeam ca imi este dat sa traiesc,
  cred ca .excelenta Sa Episcopul Tokes Laszlo ride si in somn ..de cit de usurel este Presedintele Johaniss in politica dimboviteana dar mai ales cred ca este extrem de multumit ca s-a demonstrat inca odata cit de razbunatori sunt  romanii si cum sugruma libertatea de gindire si de expresie garantate de Constitutie.
 cum sa faci asa ceva .. sa-i furi bunatatea de recunoastere ?
din capul locului am sa va spun ca nu sunt un adept al .Excelentei  Sale  Episcopul Tokes Laszlo desi sunt reformat protestant dar ii datorez respectul pe care il dam Inintemergatorului.
 Deasemenea nu sunt absolut deloc un sustinator al Presedintelui actual caruia nu ii datorez nimic ba dimpotriva dar sa traiesc asa ceva mi se pare de Stan si Bran in tezaurul cu medalii  de la  Cotroceni .
ia-i medalia ...da-i medalia ..ia-i medalia ..da-i medalia ! horror ...! am citit scrisoarea Excelentei  Sale  Episcopul Tokes Laszlo in care cu subiect si predicat ii spune Presedintelui  ca este onorat de acest gest incalificabil si il mai roaga sa cinte balada trista a neputintei si la alta masa decit a socialistilor corupti .
Ii mai spune sa judece si sa faptuiasca dupa capsorul lui  si sa nu se bage unde nu intelege  nimic cu atit mai mult ca in 1989 profesorasul cel viteaz traia foarte   bine  din cojoacele lu' tata socru si din exportul de conationali in timp ce cetatenii Timisoarei faceau lant viu in jurul casei parohiale sa-si apere Inaintemergatorul.
 Gestul  INCALIFICABIL..care denota pubertatea politica tirzie a profesorasului de provincie, mai bate un cui in cosciugul in care  zace de prea mult timp democratia  din Romania .