21 ianuarie 2012

stare de padure


..e frig si prea tirziu sa cred in schimbare ,se lasa noaptea si  ies la iveala angoasele ,fricile ...si ticalosii.
..ei ,cei din urma sunt din ce in ce mai prezenti, oh nu cu mici rautati gratuite ci cu jegosenii n'telectuale de te miri cum ies la iveala din guritzele lor  mici si rosii care gingureau mai ieri  despre tragedii traite  si stari intimplate fecioarelor ratacite in cazarma husarilor  ..!
..evident ca nu au mai iesit pe usa grajdului si intre doua galopari fara sa si zabala fecioarele nechezau precum iepele in calduri si dupa suferintele traite  si retraite si-au dat seama ca asta isi doreau ,si oricum nu le mai vrea nimeni asa prea batrine de curve si prea tinere de matroane de bordel
..au ajuns la capatul calatoriei ....de fapt nici nu au plecat .! cortina a cazut in capul spectatorilor si actorilor ca un pietroi ..!   BUMMMM  !..a scapat doar sufleorul care sufla dupa capul lui si nu de pe textele autorului .

stare de sprot afumat si uscat la vint


..vorbeam aseara cu citiva prieteni la sf gheorghe  covasna despre demonstratia de acolo ...150 -200 de oameni in frig si ninsoare strigau jos basescu ,jos boc ,jos marko bela ....jos ..! cit de jos ..?
..spunea unul ca ce rost are ..?  cine sa vina sa conduca ...! cu ce scop demonstreaza acei oameni in orasul linistit unde nu s-a intimplat nimic din '89..?!
ei bine ..am spus ..! scopul nerostit si neformulat inca de nimeni este ca 1000 ,10000 ..100 000 de  cetateni europeni sa spuna ...asa nu se mai poate ...! ..un vot in piata universitatii unde democratia trebuie sa se intoarca la POPORUL SUVERAN..! atit si nimic mai mult ..simplu nu...?
unii vor sa moara guvernul ...altii vor sa-l bage la puscarie ...altii se viseaza pe cai albi ...cu drapelul ros albastru in frunte ..! nimic din toate astea nu este posibil..! doar  modele de urmat ..! modelul Havel  va spune ceva ..? ...mie da ..!
..dar 5 pestisori afumati si uscati la vint la micul dejun ...?