31 ianuarie 2017

mai apara cineva tara asta ..?

detaliu Tropaeum Traiani 

...dupa 40 de ani de cand am facut armata   1976 '77  ' 78   pe vremea aceea ..cand  'stim totul tovarasi ''    linistea natiei era asigurata   dar azi pot spune cu mana pe inima ca  dupa atat de multe  dezvaluiri    nu ne apara nimeni ..!
   poate srisiednapolitiadgipiantiteroantidrogpolitialocalajandarmeria  ne apara poate zic..!   ..desi dupa episodul galanesc cu Kovesi & Coldea &Ghita   ma indoiesc ca serviciile ( nu spun de informatii pentru ca ei au vandut tara sub pe 2 bani sub pretextul alinierii la Ue  Nato  ..nu spun inteligence ca sunt prosti si nici macar de forta ca sunt ...vai mama lor )  se pot apara de ele insele
.
ca sa nu mai spun de episodul Rizea tatuatu" cu anaconda generaleasa care a devenit oferta pentru scenariu in Las Fierbinti
 zilele acestea au loc dezbateri publice  referitoare la decizii politice pe care cei care au majoritate in Parlament le vor lua conform programelor politice cu care au castigat alegerile .! pana aici totul este corect politic .
 ce mi se pare halucinant este pozitia presedintelui tarii care impotriva votului popular impune.?!?!
propria agenda si interes politic luand in deradere Constitutia  care consacra separatia puterilor in stat

   s'atunci intrebarea ..care se impune este ...Cine ne apara de acesti derbedei ajunsi la butoanele Puterii dar mai ales .......Cine ne apra de noi insine ..?
Tropaeum Traiani  2010  Adamclisi

ps Originea monumentului de la Adamclisi nu a fost descifrată clar, întrucât de-a lungul timpului, istoricii ba i-au atribuit origini getice, ba tracice, chiar şi persane şi au plasat construcţia în timp înaintea erei noastre, după secolul IV.