17 iulie 2011

duminica ...spatiul


..foarte rar am impartit momente ca aceasta inserare pe lacul cuibida ...nu pemtru ca nu am vrut ...doar pentru simplul motiv ca nu am avut cu cine ..!
....in jurul meu trepideaza si duduie mitocania la turatie maxima ...   EL mitocanul...daca nu vrea sa iti arate o fotografie pe facebook ...cel putin iti arata miile de prieteni din tribul FB crezind ca asata-i confera autoritate de guru in fotografie ( ..saracul nu stie ca fotografia nu este numai stiinta ...ci in primul rind stare si cautare de sine ...)..daca in cel mai pur stil autohton azi te injura si te face troaca de porci   miine  in mod sigur vrea sa fie fratele tau si  itzi ruineaza momentele de pace si fotografie  ..! poate imbatrinesc si devin mai ursuz ..poate ..! ceea ce este sigur insa ...momentele de liniste si fotografie nu pot fi impartite cu oricine ...!..
..totusi sunt exceptii...prietenul si tovarasul meu de drum ......!  ...in drumetiile fotografice este singurul care ...tace ...! tacerile lui vorbesc despre fotografie ,incadrare ,stare ,momentul declansarii...ah ..! si inca ceva ..! foarte rar ..extrem de rar face fotografii....!