1 noiembrie 2012

...green door to heaven


...unii ar spune ca la poarta raiului e coada mare !
   ..sunt asezati cuminti unul dupa altu' cei fara de prihana,cei care traiesc frumos alaturi de toti cei care tin posturile  si nu ies din cuvintul drept si se tem de afuriseniile preotului confesor ..!
..altii spun ca astia care se inghesuie la nemurire sunt fricosi si fara singe in instalatie ..
   de ce ar fi mai buni cei care nu au privit in fata pacatul si pierzania  decit cei care s-au ascuns dupa colt sau ma rog in spatele altuia  .! sau alteia in plin pacat si desfrinare ..!    hihihi.!
..e trist  si de plins ..de plins si iarasi de plins cu lacrimi cum  se dixtreaza neprihanitii pe seama celor care fac cam ce vor ei in viata ..si cind vor  cu cine vor ! ..sau cu cine nu mai vor ...     grea alegere!
  ...unde sa stai la coada ??
      ..la poarta raiului sau la poarta vietii..?
    mi-ar parea rau sa aflu ca pina ajung la scara care duce la poarta raiului neprihanitii sa fie trimisi la plimbare prin purgatoriu...sau putin prin canalele dracesti datorita pacatului trufiei ...infatuarii si a vorbirii in desert ...!  sau pentru cleveteala  asupra unuia sau altuia  ..
 se spune ca ..fericiti sunt cei saraci cu duhul si a  lor este imparatia cerului ..
n'ar fi mai simplu sa-si faca un consult si sa primeasca un tratament pentru dileala ,personalitate multipla si sau ce mai e p'acolo cind se ride ei de lume ...
eu cred ca se cere si un consult psihiatric cind stai la coada in fata portii raiului ...