31 ianuarie 2014

sa inghetati ..bine ..!



        e  frumos in romanele..dixtractia maxima  si fara de sfirsit pe care marineru ' o regizeaza cum vrea el ..vizite la israel  pe sest ..legi si lukoil ,    ciordeli peste ciordeli..
 avioane prabusite ,vinatoreala  de  la balc cu smekerii europei care vin in colonia romanele
 partide de buzunar si partide de vinatoare fara ideologie si fara mila .
 legile ,condamnarile ,foamea   ..degringolada totala ..moartea pindeste peste tot . si peste toate filozofia adevarata a poporului
....mai da-i draqu cu politica lor ca  toti sunt la fel maica ..neshte hoti ..!
    in toata nebunia asta cetateanul  este pierdere colaterala .de ce ..? cu ocazia iernii guvernantii isi dau seama ca satele  sunt locuite de batrini neputinciosi care daca nu vine pensia ...mor de foame la modul propriu ..inghetati in case .
 peste toate domneste schizofrenia generala a televiziunilor ...! stirile nu sunt stiri daca nu au ..suferinta ,singe ,moarte ,groaza ..teroare ..! intrebarile si transmisiile de la fata locului ..devin apocaliptice in continut si forma ..reporteri de teren care se catara si transmit din mijlocul viscolului ...pentru ..? cu cit e mai mare suferinta reporterului cu atit mai mult  imbecilii de redactori au convingerea  ca sunt mai credibili..
 de multe ori ma amuz ..si ma gindesc ce s-ar intimpla daca s-ar rasturna o vidanja si ar curge valuri de rahat pe sosea..!
 ce ar face freneticii reporteri si reporterite ..?
 ar intra in kkt  la propriu sa ne transmita ca miroase urit..?

    este regretabil ca o iarna ca toate iernile este transformata in eveniment tragic..iar autoritatile depasite de situatie sunt supuse oprobiului pubilc ...culmea de acelasi public care nu a facut nici cel mai mic efort de a depasi situatia creata de viscol.  macar de a curata zapada din fata casei ..!
  iarna cumplita din canada si nordul statelor unite ,din europa centrala si de vest ..toate problemele extrem de grele create... au ridicat probleme complexe pe care doar implicarea si determinarea oamenilor le pot depasii.
la noi .toti cauta solutii in timpul viscolului ..niciodata inainte si dupa ..! a iesit soarele ..s-a topit gheata ...gata ..!
 oops ..! am uitat ceva ..dupa furtuna si vifor cu troiene de 3-4 metri ..vine ...vineeee..inundatia ..! sa vezi atunci iures..