15 august 2011

luni gradina din spatele turismului


..o poveste de succes se termina cu ..am incalecat pe'o sa si v-am spus povestea asa ...! dar povestea turismului rominesc nu a spus-o nimeni...1  ..si nici nu cred ca cineva ar avea curajul sa povesteasca ...cum s-a apucat birtalan akos sa coseasca in fata ministerului sa arate el cum se face la ....mitici ....
..cum s-au vindut hotelurile pe sest prin anii '90...cum  venea agathonu' si ne explica ..ce rai este rominia turistica si cum suge singele ...ma rog chestie de gust .... dracula ...! cum eterna si fascinanta rominie a transformat-o  nastase in eterna si halucinanta glie ...! ah..! a mai fost o fitza la turism si tineret ..aiai cu scena si ciordeala ..ritzi pitzi ...! aia macar a aplicat cu succes ..ciocu mic ! acu' noi suntem la ciordeala  nu opozitia ..!
.....povestea turismului se reduce la  mici ,bere si curve ...la autostrada sortii unde daca nu este zapada de 1m este fum ...si daca nici fum si nici zapada ..atunci accidente in lant si cozi de 30 de km ....! asta este povestea turismului ...varianta scurta ..!

luni de Sf Maria ...ziua marinei


..unde vreti sa navigam...?      ...si mai ales cu care flota ...ma rog nava..! si cine mai este capitanasul cel viteaz ...care are hartile destinului ..?  prostii ...nimicuri ..! acu' vreti si destin ..soarta..?
barcile sunt  trase pe uscat...nu au vele si nici visle ...!..iar noi orbecaim prin noapte strafulgerati din cind in cind de   lumina rosie si galben portocalie a destinului blestemat de votul universal ...