29 mai 2012

..despre o lume rasturnata....

o imagine di padurea Letea primavara ..evident cu sus'n jos

..ah nu ..!  nu vorbesc despre rasturnica ..hahaha....! ci despre lumea in care toate's rasturnate ..!
..unu' o omoara pe sora lui buna pentru bani ...altu' introduce transport gratuit in campania electorala din capitala ...cei mai pricopsiti in scoli dementiale ,sociologi sociopati...ma rog p'acolo fac inventarul mortaciunilor din agoresti..! ce lume ..! fiecare cu mintisoara lui asudata de griji si de nevoi existentiale incearca sa atraga atentia ....uite ..! traiesc..! si am numai succesuri ..esecele sunt la altii ...la aia prosti si multi care nu traiesc  cu cafeaua infinitului ....esecele sunt numai la aia de-i critic asiduu...la  cei care nu-i asa trebuie sa-i demolez ..sa-i distrug ...pentru ca ei sunt ceea ce eu nu pot fi niciodata ..
..in viata lor singurul eveniment viu si important este galeata de laturi pe care o rastoarna anonim in capul celor pe care-i considera dusmanul lor cel mai important .... cauza tuturor neimplinirilor din viata lor de kko
...e trista lumea lor rasturnata ...dar nu pentru ca sunt asa cum sunt  ci pentru ca mersul lor biped este contorsionat sa vada lumea si viata cu sus'n jos ...si   pentru ca cine traieste incovoiat nu inseamna ca are capul mai greu de destept ce este el ci pentru ca nu te poate privi in ochi cind te injura ..