28 noiembrie 2012

postam acu' trei ani...!


28 noiembrie 2009

despre mat .....toamnei ..!



..azi am jucat sah cu toamna si cu dragostea tirzie de toamna ...! ..am cistigat la mare sacrificiu cu o frunza galbena pe post de regina ...! ce partida domne ,ce partida!

postam acu' doi ani ...!


29 noiembrie 2010

despre apa ,mal si moarte

..de citeva zile mor in fiecare clipa si ma transform in pasare ,in dunare....ieri am fost radacina de salcie scoasa la mal de furtuna grozava ..si ma gindeam in pustia din jurul meu in ce locuri ciudate ne este dat sa traim ...pina mai ieri trebuia sa traim    bine ..! azi trebuie sa muncim bine ...! probabil miine vom muri  ...bine !
..si tot asa o lume halucinanta in fiece zi se dezvaluie ..! pina cind ...? ei bine pina murim si ne scoate o furtuna la mal si o sa ne putrezeasca  trupul si radacinile  la soare si la ploaie si nu vom mai fi nimic....! alti prosti asteapta nezamisliti inca ...sa vina pe lumea asta in care trebuie sa fi pasare ,dunare  sau radacina de salcie scoasa la mal sa intelegi k totul este o gluma proasta spusa intr-un birt ..undeva in portul unde nu mai acosteaza vapoare .... niciodata ....!

postam acu' un an ..!


28 noiembrie 2011

luni ..ardeiul iute pus la uscat

cindva basescul cistiga alegerile cu ardeiul iute ...! rosu cum altfel..!  astazi  ardeiul rosu este pus la uscat si parca nici asa de iute nu mai este ...oh tempora ..!

ps .mi-am adus aminte de un alt furios care schimba lumea ..remus opris  secretar general al guvernului in guvernul pntcd...! azi nu mai are gura mare ..,adica nu mai are deloc ..in schimb la aciuit pdl-ul ..in curtea din spate ...!

..pssst..! ai grija e luna plina ...!


   ..am stat aseara  de vorba si ne aduceam aminte de luna plina   din luna mai ..cit de mare si luminoasa era ..incercam sa ne aducem aminte daca era luna mea sau a ta ..beam vin rosu la carafa iar brinzeturile cu nuci uscate si migdale aveau un gust extraordinar .. cit de simple sunt toate ..! o vreme ma inebuneam dupa brinzeturi care mai de care mai sofisticate ..pina intr-o zi cind am redescoperit gustul brinzei de burduf  afumate ..! sublim ...! usor aspra si intepatoare ...cu miros patrunzator dar cu un gust plin si satios ...bineinteles ca vinul rosu  era doar un motiv ...sa fim impreuna intr-o seara cu luna plina ...!