14 iulie 2011

joi ..... umbra din noi


...am trait mereu cu convingerea ca fotografia te face mai bun ...mai intelept si am trait o viata din si cu fotografie cu convingerea ca  prin imaginile tale ..    traiesti ! 
astazi ....ce pot sa zic ..?   nimic ..! spatiul public este inundat de inagini cu ..urit,murdar si grotesc,   se cauta cu indirjire   putregaiul,gunoiul......! chiar si perfectiunea ...nudul feminin este dus intre gunoaiele istoriei ...in mizeria lasata in fabrici ,cladiri  ...si mai stiu eu unde ...! fotografia a devenit durere si suferinta ..o nemarginita tristete ma cuprinde cind vad ca nu exista domeniu sau abordare in fotografie care sa nu socheze prin urit,prin trivial ,prin blasfemie ...! astia sa fim noi..? oare oglinda in care ne privim ne arata cu adevarat...?     ..asa de jos sa fi ajuns incit nu mai avem curaj sa privim in fata ...impostura,  si   minciuna...?
..suntem pierduti ..? imi doresc sa regasesc valorile printre care m-am nascut si am muncit ...! ingaduinta ,intelegerea ..marinimia si dorinta de bine ...motivatia interioara de a invata ..de a studia ..!
 nu cred ca poate fi acuzata societatea pentru lipsurile noastre si uritenia din noi ..! percep realitatea imediata ca pe un demon al raului scapat din tenebre      si care ne invadeaza viata,familia ..valorile ..