4 mai 2016

politica incilcita



   cum bine spunea prietenul meu Adrian aici  http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2009:sistemul-capitalist-actual-a-omorit-republica-nu-este-numai-cazul-americii-ci-chiar-romania-se-poate-regasii-in-articolul-de-mai-jos-in-ce-se-transforma-republica&catid=1:latest-news&Itemid=50  republica asa cum o stim noi s-a inecat in apele tulburi ale capitalismului de cumetrie 
 ce punem in loc..?
 HAOS si VIOLENTA  .! asta punem in loc de 26 de ani ..in locul muncii punem smecheria ..in locul educatiei punem birfa si cancanul ..iar in locul familiei punem  curvele buzate si silikonate  dimpreuna cu tinerii frumosi si liberi cu fumeuri in cap si plamini si toate astea pe fondul comunicarii globale pe fb twitter inregistrate de marele Stapin .
 unde sunt politicienii..? presedintele..? mintea lucida a natiei..?  ei nu sunt si nu au fost vreodata ai natiei ci ai prpriului interes..! unii dintre ei s-au retrs scirbiti de cxe vad si trebuie sa urle cu haita ..altii prin puscarii..cei care ar fi putut dar nu au facut-o a plecat din tara .
  am ramas cu citiva care mai cred in renasterea ...REPUBLICII.