4 iulie 2014

long live ... united states

citeam azi si ma miram unde sunt licuricii mari de alta data ..?!

        http://factually.gizmodo.com/technically-american-flag-napkins-are-illegal-1599774198/+kcampbelldollaghan 

imagine  publicata aici  http://www.dx.com/p/novelty-america-flag-pattern-toilet-paper-3-layer-roll-tissue-white-red-blue-238402#.U7YwbPmSySp

.cum se scurteaza viata din cauza


     mizeriilor ,  batjocurii si patetismului..
  citeodata imi doream o discutie deschisa ..fara subterfugii conjuncturale de genul eu asa sunt si..daca ma iubesti te rog sa intelegi bla bla bla ...
  intotdeauna am fost invidios  pe cei care reusesc sa ia o pastilutza   de fericire si de liniste si viata devine   brusc mai suportabila. ..s-a terminat  suferinta .
lacrimile si insomniile  sunt amintiri.
 gata   nu mai sufera nimeni  ca-i  abandonat in desertul insingurarii  .! e doar veselie generala .!
 de ce iubirea transformata in stari de panica si depresie se trateaza cu pastile ..iar   iubirea exaltata si daruita citorva norocosi se trateaza numai cu un pahar de absolutlime on the rock's...sau mai multe pahare ..!
 de ce invidios  ? pentru am convingerea ca  iubirea si fericirea nu sunt adevarate fara deznadejde si suferinta ..si pentru ca am gasit citeodata voluptatea suferintei in iubire  .nu stiu de ce  mie mi-a iesit mereu asta cu suferinta cotropitoare de ginduri ..

..macii infloriti si batuti de vintul de vara  se transforma in cochilii pline cu bobite de   vise ..!  unde-i culoarea ?..unde-i idealul..?

oh ..! nu ..! asta nu inseamna ca finalitatea iubirii este suferinta ...mai degraba as spune  ca frica de tot si toate ne impiedica sa traim .
  promisiuni desarte facute inutil.
   cine respecta promisiunile ..? cine respecta  devotamentul si sinceritatea ..?  si de ce ar face-o ..?
 imi pare rau ca o lume cu totul speciala si unica  se desface in mii de bucatele absolut obisnuite..in care iubitul se transforma in eroul gri cu credite si taxe de platit ..iar ea.... ,iubita ,adorata..se transforma din amanta si eroina  viselor si asteptarilor in gospodina mediocra care pune prea mult ulei la zacusca si nu se mai epileaza inghinal ...pentru ca nu-i mai pasa .
 cenusareasa se transforma'n printesa si dupa ce printul o paraseste e nevoita  sa munceasca 8 ore pe zi pentru o pensie de subzistenta ..! ce ironie . de la cenusa la stele si retur ..
 o poveste trista ..? ce  ar fi sa-i intrebam pe fratii grimm  !
 nu ..! nu-i intrebam ..
este pur si simplu  viata ..din ce in ce mai scurta.