1 iulie 2010

despre " ei fac din noapte ziua si-a zilei ochi inchid.."


..nu credeam k ..Imparat si proletar...din care am dat teza prin a 10 a la Liceul Ady Endre  din Bucuresti ..va deveni mai de actualitate ca oricind..!!
vine foamea ...tragedia ...si lipsurile deja sunt aici ..! ma gindesc ca daca nu intervine cenzura..... mistocareala romineasca isi va pierde din putere ca pirtzul de stevie vs cel de fasole ...! cred cu tarie ca in foarte putin tim[p vom avea caterinci grosiere si dureri peste masura ...! Inundatiile din tara ...auzi la imbecili ..inundatii in teritoriu ..au sters  zimbetul piticului caziut in cap  si marinarului beat .....marinaru' a disparut de tot ascuns sub fuste ...iar piticu o ia virtos peste bot de la cine se ofera...!

ps imaginea de mai sus este facuta in herastrau ...ieri pe cind moldova era sub ape ...!
.... pe banci de lemn in scunda taverna moharita
     unde patrunde ziua printre feresti murdare
     la mese lunge statea posomorita ...o ceata pribegita
    .copii saraci si sceptici ai plebei proletare ...!

despre turism in delta dunarii brand turistic


pe cine sa primesti cu traditionala ospetie si dragoste de semeni a operatorului de turism autohton,...? broastele si broscu '..? si ce pachet turistic sa oferi...?
 tintari la tava si tauni pane..? cu picioarele in apa unde lipitorile te trateaza de reume ...?..nu am decit un singur regret ...! prietenii mei si-au pierdut timpul si banii ...anii adica 20 de ani cu gindul k vom ajunge din urma ......vremurile turismului de pe vremea lu ceausika ...! niciodata in viata asta ...!

despre norii negri adusi de marinaru' beat si piticu' cazut in cap



   .                               ..norii negri imi string pumnii si'mi aduna  lacrimi in ochi
..niciodata ...niciodata am spus nu am vrut sa plec din tara ..acum imi pare rau...! nu mai am speranta de nimic ...nici de bine nici de rau ....de nimic ! niste imbecili.care se cred vremelnic dumnezeii de lut ne conduc spre pieire..daca nu ne termina taxele si impozitele ne ineaca neputinta si prostia
nu este vorba de confort ,de faptul ca este greu sau usor....ci de .....oare  a cita oara Dumnezeu ne da semne sa scapam de criminalii astia ...!