10 august 2013

cum minjim turismul rominesc cu kkt .....astazi reteta grapini a lu' varanu






...auzi ce spune ministreasa lu' varanu pe pagina de facebook ..

    incheiat o vIzita maraton in Spania! M-am intilnit cu Comisarul pentru MARCA SPANIA,cu Secretarul de stat de la Miistetul Industriei ,Energiei si Turismului,apoi cu Secretarul General al Organizatiei Mondiale a Turismului ,cu primarii din regiunea Madridcu Ministrul regional al trurismului,cu ministrul regional al activitatii sociale ,cu presedinteke Camerei d Comert si in final cu comunitatea de romani.

Citeste mai mult: adev.ro/mr976c


  se impune o simpla si respectuasa  intrebare ...!

 de ce ..?   de ce vizita maraton...? de ce ...? si pentru cine  ..?
de ce aceste intilniri care costa de te rup ..oh nu pe tine  ministrule care esti tu ministreasa     k tu iei diurna de 125 de euro /zi de cheltuiala  ca restul se deconteaza dublu ...odata la spanioli care au facut invitatia si odata la romini ca oricum nu verifica nimeni .....o pralina ,o maslina ceva acolo ..de costat costa pe contribuabilul spaniol si romin ...! .
..de ce aceste intilniri inutile ..?
   sa faceti ce ..?
sa aduceti turisti din spania ...?
 3 turisti vin si singuri ..!
 cu primarii..?
cu camera de comert ..?
cu ministrul regional al dezvoltarii sociale.?
 chiar ne credeti timpiti ?
 noi toti suntem timpiti..?
 as fi vrut sa citesc si despre ce s-a vorbit sau e secret de stat ? ce motive ar fi putut avea ministreasa lu' varanu sa mearga intr-o tara in criza...? sa ce ..?
 de asta s-au anulat participarile la tirgurile de turism ..? k sa plece ea singura ..?
udrea nu si-a  schimbatt nici chilotii nici cizmele din picioare  pina cind nu a terminat ce a inceput  pentru turism ...in tulcea de exemplu !
  drumul din jurul lacului razim,
  drumul manastirilor
   port turistic in sf gheorghe
  plaja din sulina ..
  cite si mai cite ...doar in tulcea
 ...k sa nu mai amintesc de participarile la tirguri de turism ...!
oare ministreasa a auzit de turism balnear ...? sau turism extrem...sau cite si mai cite ...? cred ca nu ! in schimb nu a vazut spania pina acum si s-a dus la marathon .ah pardon asta e in grecia ..! vroiam sa zic  o vizita maraton in spania .
in imaginea facuta saptamina trecuta in  portul tulcea se vad 3 nave turistice
 ele predau lectia de turism in limba ucraineana  si anume

nava printesa sofia ,nava volga si nava general batytih  ,toate nave de turism     ..pe ele sunt cazati in jur de 1000 de turisti ..care in cazul fericit daca coboara pe mal in tulcea beau o bere si se plimba pe uscat ...nu dorm la hotel   ,   nu maninca la restaurant ..nu consuma nimic ..pe nave au tot ce le trebuie si chiar mai mult.decit poate oferi turismul rominesc .
in tulcea cind dunarea scade asa cum se intimpla chiar acum toate canalele deversoare in dunare sunt deasupra apei ...prin urmare toata faleza miroase cumplit a kkt si canal 
 invit ministerul turismului sa verifice fiecare cuvint scris in acest articol; ...


ps.    nu o sa o faca nimeni ..k nu le pasa decit de turismul personal ...
        daca agenda incarcata de turism in spania ar fi lasat loc si pentru delta dunarii..ar fi fost mai bine ..
  ar fi fost mai bine sa vedeti cum miroase turismul din delta suav a kkt din tulcea pina hat la sulina ...sa vedei cum stau pensiunile construite cu faimoasele axe si por uri de 2 bani .....goale ! cum o camera sare binisor de 250 de lei /persoana iar masa /transportul si un program liber de betie  te mai otraveste de 400 pe zi ... altceva este parataxat de arbdd, judet si mai stiu eu cine care nu face nici macar un traseu marcat prin delta ..!
 sa vedeti ca nu puteti minca nicaieri o ciorba de peste sau un caras prajit fara sa va cazati ...sa vedeti preturi ca pe costa del sol si servicii k la birt
 mergeti dna ministru si luati si masina de cusut ..sa vedeti k in toata delta nu exista nici macar un croitor ,o brutarie ...ah ..exista o covrigarie in sulina ...iar populatia scade in fiecare an
 nu asta ar trebui sa faceti..? nu asta ati promis ca faceti ..? ca relansati turismul...? nu asa ati mintit la alegeri ca nu avetitihna pina cind nu relansati turismul...?
 cu cine sa faci politici coerente si sustinute de turism ? cu pensionarii..? in delta nu s-a facut o scoala ,un curs de calificare de bucatar, ghid ,camerista ,mecanic ,.organizator evenimente ..nimic ...! nimic ..! nimic !
   va spun eu cei cu guvernul asta ...
 niste derbedei care au intrat in camara cu chei potrivite  si vor sa iasa pe ferestruica din spate cu  sacii incarcati cu ce au furat in spate ...!
 nu se poate prostilor ...! hotia este prea mare pentru o fereastra asa mica si va prinde proprietarul ca sunteti hoti ..si prosti pe deasupra .!
 cum care proprietar ..?
 poporul romin imbecililor ..!