7 iunie 2009

despre a fi liber pe ape

.ce stare ...! tu,apa si cerul toate albastre ....!



  cautam ieri prin sertare si mi-am retrait ultimii ani ...grozavie .. ..! m-am regasit printre spectatorii unei  piese de revista  de prea multe ori jucata ,pe prea multe scene si cu aceiasi ...spectatori  ..! oameni buni dar cu lipsuri.......,ginditori ....,traitori,.......unii au scapat cu zile altii..... mai asteapta .!  ce dulce osinda ...! sa astepti sfirsitul piesei care nici nu o intelegi si nici nu iti place .doar ca sa se aprinda lumina si sa aplauzi cu minciuna si fatarnicie ...primadonna...! vai draga ce sublim...! vai ce frumos..! oh ..! extraordinar ..! si cind se pune lacatul pe usa teatrului ..?! nu-i nimic ..! gasim o alta scena ..! definitiv ..! 

 am iesit la jumatatea piesei prin gangul  .din spatele gradinii  si era sa ma impiedic de admiratorii lasati la gard sa moara in liniste ...! 
ps versurile   scrise si rescrise si nescrise si netraite sunt  navodul  vrajit cu geloziile sumbre si grele ca un pacat aruncat ca o fantasma asupra umbrei  mele de pe apele albastre.....       o sa il repar daca l-am rupt din greseala k tu sa pescuiesti in continuare ....iluzii.! 


despre Vf Pricopanului


despre levantzika