19 octombrie 2010

despre ardeleni si moravuri grele



..as face o omleta mare de tot din cite oua se sparg aici..http://pozaruamator.blogspot.com/2010/10/ardelenii-deputau-si-casa-de-cultura.html#comments..
evident k fiecare se afirma ..ziarele ,redactia ..ala si alalalt...s-a cautat pe goagal..minie proletara....s-a dat a;larma  si s-a batut clopotul in dunga k la rezbel. ...vine dusmanu' de clasa ce sa mai tura vura ..s-a adunat tot  boborul si a produs 18 comentarii cu diverse atitudini si pozitii ...io eram mic la revolutie ...io eram mai mare....! io intzeleg ..io nu intelege rumoneste .. anonimi comenteaza...anonimi injura ..de mama..de fotografie ...de oua ...de tara ,de saracie si fotografie de saracii..! unu zice de altu ..citatele luate de la unu' sunt cu copyright la altu.' ..k ce a facut dl  Agarici  ,k ce a facut dl X sau dl Y inainte si dupa omleta ...daca are scoala ...daca e profesor ..daca e lector ..daca e formator ,daca e mester ..daca e bun ,daca e rau...daca vine la dat banu"subtzire la reclama pe blogu' lu Torquemada cel k rugu si satiru'..!
..cuvintele se inmoaie si curg de pe hirtia care  nu le mai  suporta ...colile de hirtie devin albe si k o minune se transforma in servetele    sa se stearga musterii la gura dupa ....omleta
..in sfirsit ..! si o veste buna .! casa de cultura vine la noi direct......veselie generala in provence..vine casa de cultura ...ce bine ! ce bine ..!

ps nu stiu daca opreste trenul in halta cu vorbe urite