11 decembrie 2012

..incepe spectacolul rosu ...

...lupta nu a fost cine stie ce ..! tradatorii si-au facut rolul si au tradat pe toata lumea  ,   primadonele si-au cintat ariile alaturi de babele si gospodinele din roman ( sic !)
..buldogul s-a speriat de prima zapada si ,micimanu' bourean a ramas cu micii mincati si a invatat ca pulimea flaminda nu-i de incredere..ci doar flaminda ..
 mai sunt actori de'o zi care s-au umplut de gloria maronie a esecelor politice ..dar nu-i mai amintesc ..!
interesant este altceva ...:
 linistea inghetata a cotroceniului ..! o fi inghetat conducta cu vorbe..? s-a suparat pe romini ..? pe teritoriu ..? ( dixtractia maxima a fost atinsa cind foamea portocalie se intindea peste  romini ..!
- sa spunem rominilor !    ..auzi ..!
- am fost in teritoriu !
    ..de parca vorbeau de coloniile lu' masa si tacsu' ..! imbecili ..! asa am trait 4 ani ..!
4 ani pierduti din viata ascultind imbecilitatile debitate de un prim ministru ridicat pe virfuri sa para mai inalt ,un presedinte care o curta pe cancelareasa si lua flituri de la broscar si bagabontu' ala de pitic francez..! cite flituri si-a luat de la toti ma si mir cum mai are curaj sa iasa din cotroceni ...!
 in sfirsit ..! dupa fluieraturi si grohaituri filmul  reformei pdl-iste s-a terminat ...fara sonor ..si cu citiva betivi adormiti in sala ..! s-a aprins lumina ...! dar ce sa vezi ...! e rosie ...zici k este lumina de avarie ..! dar nu ...; nu-i avarie este ..spectacolul lumii .!

..zimbetul inghetat al politicii





...la stiri ..zvonuri,..birfe..si smenari..! nimeni nu zice nimic despre drumul de urmat...despre cit de greu va fi ..! victoria orbilor si surzilor din politica ..! pfui.!
 frigul si gerul ne cuprinde iar noi inghetam incet ,incet  in intuneric