26 iulie 2012

... despre starea natiunii



ce interesant ...! nimeni dupa 1989 ..si aici ma refer la Presedintele ...El ...El lider maximo...Intii statatorul natiei romine ..deci nimeni zic   nu a vorbit de starea natiunii...!   nimeni niciodata ..!
... ceausika pe la congrese se mai ratoia la natie ca e puturoasa si o mai baga la puskarie daca ducea un trai parazitar si nu muncea 
..iliescu a chemat minerii si a terminat cu democratia si golanii aia de intelectuali  pentru douazeci de ani..( i-a propasit in schimb pe alde nastase si severin .).
..pe constantinescu  l-a invins securitatea si propria-i prostie ..ici colo a ajutat si dragos 
..pe basescu l-a invins infatuarea si minciuna .si intreaga suita de gagice vuitonate si motate cu buzele si fesierii umflati cu spagi si procente .
 am scris despre cei patru sa stabilesc in timp reperele unei natiuni conduse de lideri intimplatori ,smekeri si smenari pe valurile timpului ..nu conteaza ca sunt ....vechi politruci de la utc ..,secretari de partid la universitate ..sau marinari fara flota  chiar nu conteaza ..! conteaza ca nu sunt si nu au fost la inaltimea sceptrului de Presedinte ..au fost doar la inaltimea spagilor facute de camarile ..!
 pentru ei suntem, pe rind ...viermi,golani,forte obscure ,ospatari ,tinichigii,si nu in ultimul rind puscariabili..
 cum am ajuns o natie de idioti si mai ales cind  ...s-a intimplat transformarea nu stiu ...!
 ..cind am invatat ca a fi idiot e mai rentabil decit sa fi cetatean ....?
..cind ne-am obisnuit cu :
- sa spunem rominilor ca ..asa si iar asa ..si tot asa .. si mai vrem odata  asa ...si tot asa !
...cind s-a transformat natia in idioti ...????
 stiu doar ca politicienii,functionarii si cei care au loc de munca la stat daca sunt filmati nu mai   freaca pasiansu' pe pc ul de la servici ..ci auzi        comunica cu natia pe facebook ,twitter sau blog ...! sa inebunesti si nu alta ...!
..dixtractie maxima cu natia idioata ...vorba unui clasic in viata ..! 


  dar  natia idioata are mintea odihnita si se satura intr-o buna zi de 
...toate ..! eu cred ca ziua aceea a venit si la plebiscit  vom redeveni ceea ce am fost mereu de la 1848 incoace  .... cetateni