7 aprilie 2011

....GHEORGHE Zamfir....la multi ani


..am crescut pe muzica lui ...am trait muzica lui ....am suferit muzica lui ...prin anii 70 stiam k exista un om cu un nai fermecat care tine lumea cu rasuflarea taiata ...o lume si un nai fermecat....!...tirziu ...acum citiva ani am avut placerea si privilegiul de a fi prezent la un regal in familie .....! Gheorghe Zamfir murmurind blesteme de iubire ...de viata ...de moarte ...fluierind despre libertate si agonie ....cintind la toate instrumentele posibile si imposibile ....de la acordeon pina la solz de peste ...!
..vinul baut si starea de bine niciodata traite ....muzica si energia primita atunci de la Gheorghe  mi-a dat energii nebanuite ...ore astrale ....!

..la multi ani Maestre ...! cu sanatate si muzica ....!

....gaura de la covrig...


...azi covrigii nu mai au  sare ....sarea este la salrom si la rusi !...azi covrigii au susan din ...siria ..sau iran  ei sunt singurii care ne mai dau ceva inafara de tepe si teroristi...
..da....! covrigi au susan si sunt de zece ori mai scumpi ....ok nu-i mincam !...visam la ei !!
...,   gaura din covrig plina de mirosul aluatului copt si a susanului usor prajit asa cum visam la ciunga americana pe la sapte ani..acum e prea tirziu ...nu imi mai trebuie ..e prea tirziu si pentru covrigii cu susan ...mult prea tirziu...! asa k uite ...gaura de la covrig este tot ce primim ...!