10 iulie 2014

delta vacaresti a lu ' pelicanul de ong




..sa faci delta in mijlocul orasului cind primarele doctor aloca resurse importante pentru alungarea si stirpirea tintarilor din capitala este de ris ..
 ris acru pentru ca pelicanii dedati la pestele banilor europeni si ai ministerului mediului ..isi freaca miinile de bucurie ca in bucuresti s-a facut o delta in groapa vacarestilor ..
 de ce sa mai mearga in delta dunarii unde si-au dat arama pe fata de-i injura lipovenii pe alde ..''salvati banii alocati prin santaj  '' si consiliile locale ca le-au sifonat banii...? este si departe ..si sa conduci 3 ore mai bine mergem la mare ...! pe cind asa avem delta in bucuresti cu specii ...cu fauna ..cu flora...alea alea...! 
 am citit ca s-a dat un oug sa se declare de utilitate publica ...mocirla si stufarisul  de-i zice delta vacarestilor 
  las` la o parte ca proprietarii nu au fost inca despagubiti si s-au luata terenurile cu japca , pina si faptul ca nu este pazit de nimeni ..nu mai conteaza  ...dar ca se fura delta ..este alta poveste ..


..am fost duminica seara sa vad minunea deltei ..! care delta ..? delta din capul lu' pelicanu'   si camarilei ..! nu erau decit noroaie si apa imbicsita si inecata de alge
 ti.ntarime si pescari de caras...ah ..! si inca citiva  care furau papura ...!
  ..asa se transforma dragostea de natura in ciordeala de fonduri si de papura ..! de ce nu ma mir ..?