20 august 2013

alb/negru de dupaa miaza



  cind se topeste totul si  nu adie  nici gindul...

...grapini si ambasadorii...turismului .!


din ciclul grapini loveste din nou astazi ..numirea ambasadorilor ..turismului 

din presa de ieri       

.....Opt personalităţi ale României, majoritatea din lumea sportului, au primit, luni, paşaport de ambasador al turismului din partea Ministerului Turismului şi vor promova ţara în călătoriile lor în străinătate.

Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Grigore Leşe, Ştefan Popa Popa's şi Gheorghe Zamfir au primit diplome şi paşapoarte din partea ministrului delegat pentru Turism, Maria Grapini. De asemenea, i s-a acordat un paşaport de ambasador al turismului şi Iolanda Balaş, însă aceasta a lipsit la festivitatea de luni seară din motive de sănătate.

       prin urmare nu numai presedintele numeste ambasadori ci si masina de cusut a lu ' grapini ..! trezeste-te marinare ca nu o sa termini mandatu' si astia o sa-ti  bea  tot jack daniels'u din cambuza si nu mai ramine nimic din PUTERE ...!
 auzi sa numesti ambasadori si sa dai pasapoarte ..de turism ..?
 oare ce are grapini a lu' varanu' in mintzisoara aia a ei de femeie serioasa si devotata masinii de cusut ..?
  ea crede ca in  singura tara  care nu are amanajate parcari spatioase si dotate cu wc uri si cosuri de gunoi in locurile de vizibilitate maxima din zonele tiurstice    asa numitele panorame ( panarame ) mai are nevoie de ambasadori ...? 
 tara care are turism si nu are WC uri si bai publice ...are ambasadori ..ai turismului ..! 

pe idiotzii astia  de la USL i-am votat..!  cu 70 % ?
am schimbat doar imaginea hotilor cu cea a prostilor .
 nu credeam ca  trece anul si o sa fim in aceasi situatie ca pe vremea piticului inaltat pe virfuri.

chiar nu stie cusatoreasa lu' varanu' k turistii fac pipi si kka in boscheti ,porumb,floarea soarelui ...cum e recolta de deasa ..altminteri toti soferii isi flutura madularul din cauza de  turism  fiziologic al vezicii urinare ..! adica ceea ce nu ai curaj sa faci nicaieri in europa in romanica pina si englezii o fac ...se pisa pe el de turism la marginea drumului ...! o fi din cauza ca nu e turismul ..turism ..?
...... in delta dunarii ongurile care o tot salveaza pe bani publici de.vreo 20 de ani ..de ce nu demareaza un program europeean ..obligatoriu cu bani de la ...UE ..
             .SALVATI NATURA DIN DELTA DUNARII ..NU VA MAI CACATI IN STUF..
  asta ar fi cea mai prolifica actiune  ...restul le-au facut pe toate ...!

 pe zamfir si lese ....sunt pe contract cu strainatatea oricum sa supravietuiasca ...canada sua ..acolo isi fac banu'   ..ma rog mai putin zamfir ..! 
 sportivii...? ei sunt ambasadori ai sportului si ai SIE ..nu ai turismului ..!
 cel mai bun ambasador al turismului ar fi ..ei da ...Ea ...
 doamnelor si domnilor ..ambasadorul frunzei din gradina carpatilor ...ELENAAAAAAA   UDREAAAA..! 

 ... ea ar fi cea mai buna ambasadoare a turismului  din romania ..! este mereu schik...o doaren tocuri de usl si face tot ce stie ea mai bine ...adica imagine..si politica ..! 
 altminteri mereu proaspata si curata ..pirguita ca femeia la 40 de ani nici ciordeli n-a facut .si poa sa se marite cu cine vrea ...!.. are si bani si are si putere ..! dar mai ales nu o cerceteaza nimeni de nimic ..o scena ceva ca la ridzi..? o chiftea ...o finantare fara proiect si o marunta deturnare ....? nimic ..?? da nimic..??? 
 ei da tovarasi ..! NIMIC ...nu s-a ciordit nimic timp de 8 ani ...si turismu;l duduie ...! duduia elena stie mai bine ..cum .!
 oricum face pentru turism acum cit este in opozitie mai mult decit cusatoreasa lu' varanu'.
..