12 martie 2013

..hirtia de turnesol si scara de griuri



...una din metodele folosite pentru  determinarea unor valori ..este comparatia ..
 primesti de la unchiul George o grila de griuri etalonate , corespunzatoare unor culori etalonate si ele dupa etc samd .. ..si gata ..! simplu ! nu ?
 in viata nu-i asa de simplu ...
cum sa depistezi dintr-o multime imbecilul anonim  ..care se gudura pe linga tine sa respire acelasi aer ..si care ajuns la virsta deplinei imbecilitati ..improasca teze si antiteze cu o usurinta care l-ar dezarma si pe Kelvin ( sic ...! ) atit de perfecta este rotunjimea prostiilor pe care le debiteaza  in spatiul virtual ..
 n-are nimic ..are doar emfaza si o balonare specifica ..
 daca as avea o grila cu starile critice ale pericolului public sau macar prin com-paratie as putea masura si pune in evidenta  prostia  ce bine ar fi ...!
 sau daca  ar exista o hirtie de turnesol care lipita pe  fruntea  logoreicilor de moment chiar in timpul emiterilor de raza gamma in spatiu public ar aparea  scris negru pe alb sau ma rog in cmyk ...sunt un imbecil care spun prostii !
 ..ei bine cred ca ar fi un moment glorios in lupta cu incompetenta guraliva si cu starea de subdezvoltare si imaturitate profesionala ..ar fi  dar din pacate merck nu mai produce hirtie de turnesol ..ci testere, cum altfel ..? digitale

..daca toate astea ar exista nu m-as mai gindi la disonantele comportamentale prin care ....in public ,cineva te face albie de porci ..iar in particular  iti cere prietenia ..!

vise ..cind le stergi


lalelele roz asa cum sunt ...