14 februarie 2015

....sa privim inainte cu minie...

       toata media este ocupata de citeva zile de ce vraji a mai facut ..dna udrea ( aici este de spus ca nimeni nu spune ..inculpata,arestata cercetata ..si nici macar fosta ministreasa ...doar dna udrea    )
   nimeni nu pare ca isi mai aduce aminte de defilarile triumfaliste si de proiectele ..!?! ametitoare ale  fostei neveste de smenar si tiitoarei de presedinte .nici macar de sumele uriase care le avea la dispozitie ..!   unii dintre noi tin minte cu claritate cind se construiau locuri de joaca in satele si comunele patriei unde nu erau copii si cite si mai cite idei nastrusnice aducatoare de bani,multi bani.
cu certitudine parcul din amara este marturie a freneziei investitiilor fara rost ..terenuri de tenis,de volei ..alei betonate pe 64 de   hectare in mijlocul a nicaieri .
 nu as vrea ca postarea de fata sa se transforme intr-o reclama pentru statiunea amara dar chiar ar merita sa va convingeti ...pe ce  s-au dat bani europeni( cretinia asta ca nu sunt banii nostrii  ci ai europei este mai mare decit integrarea in ue a romaniei
 in timp ce se taiau pensii si salarii  ,se vindeau pe nimic ceea ce a mai ramas dupa pustiul imprumuturilor de la fmi,berd si mai stiu eu de unde ....inculpata de azi impreuna cu toata gasca de ciorditori si ciorditoare aciuite prin diicot,guvern,parlament si agentiile guvernamentale ..faceau ...auzi proiecte de dezvoltare a romaniei ..!!
 pe dreaqu faceau ...! ciordeau si de pe viu si de pe mort dar mai ales din bugetul tarii si cind nu le-a ajuns au mai facut citeva imprumuturi ..auzi ca sa dea banii inapoi ...asa zicea marinarul matol intre doua hahaieli ..
- dispare romania daca pleaca bancile asa ca mai bine mai semnam un acord de imprumut si cu ce avem noi si ce ne mai dau ei...ne umplem conturile ...!
 ceea ce este intradevar de noaptea mintii e faptul ca toate contractele cu statul si toate afacerile lor produc bani in continuare ..adica firmele arestatilor de azi cazati pe banii bugetului de stat la puscarie ..produc in continuare    profit ..!
tare ..! in orice pozitie democratia de kkt din romanica naste monstri..si produce bani

ps am pomenit de amara pentru ca am fost acolo si am vazut cu ochii mei si pentru ca este amara soarta acestei tari...cum necum mereu ajunge pe mina cui nu trebuie

...intotdeauna am stiut cind minti marea / saptamina fara culoare 6