8 noiembrie 2013

sic transit gloria mundi
































pe strada gabroveni   a fost odata un studio fotografic ..pe care in ...1978... atunci,demult cind  am inceput postliceala de fotografie il gestiona dl Suliman Ali ..ii scriu numele cu litere mari pentru ca era un mare domn ...amabil ,politicos si retinut ..intotdeauna imbracat cu camasa alba si cravata ..venea din alta lume ,demult uitata ..
 a meseriasilor in fotografie ..!
studioul  foto lux l-am preluat prin 1994 ca o anexa la Foto color  Union  si pentru ca nu il vroia nimeni ..era inchis de o buna perioada de timp..prin 1996 l-a preluat bunul meu prieten Petre Carpen..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ...iar pe urma fiind in patrimoniul primariei la centrul istoric  ..a ajuns o ruina ...usor ..usor ...s-a degradat ..iar astazi stau in el ..homelesii ..niste batrini evacuati din casa ..
  asa se scrie istoria ..si asa trece gloria lumii cooperativa  fotografia din bucuresti ..din aproximativ 68 de studiouri fotografice de diverse marimi si in diverse locatii nu au mai ramas decit 7 car5e mai fac alaturi de inchirieri   ...fotografie ..pe film si sau/digitala .