27 februarie 2014

....antonescu pentru noi este doar basescu 2



...dixtractie maxima in romanica ar spune Conu Dinu ...!

 de ce ..? de citeva zile se'nfoaie  curcanii din usl ..poate vine primavara ...poate hormonii's mai zglobii ...poate kiev-ul e prea aproape ..!
 nu imi este clar de ce spatiul public este ocupat cu teme false si derbedeii politicului de azi ..imi ocupa viata ce nu ma intereseaza deloc
  somaj,lipsuri ,motorina si benzina la pret de farmacie ,sistem medical in cadere libera ,invatamint ca pe vremea lui creanga ,preturi care explodeaza ..gigakalorii mai scumpe decit aurul.....
 zurbagii hahaie la tv iar marele pecineg de la cotroceni isi numara argintii strinsi si spera sa aiba o soarta mai buna decit .janukovici ...!
 ce chestie ..! nu au frica de nimeni si nimic  cit serviciile sunt linga ei .


.....alo ..! piratu se aude,..? dar daca serviciile  sunt desfintate,reorganizate  de .....Parlament .!? ce faci ..? dai foc la flota ca la anvers ..? pleci cu elicopteru'..?
 da tovarasi..! asa se intimpla in democratie ..!  PARLAMENTUL  in 48 de ore a modificat legi si a schimbat soarta ...huliganilor si teroristilor care din noiembrie 2013 demonstrau  in piata ..!
 si uneori mureau pentru libertate si drepturile cetatenesti ..
 BERKUT   s-a desfintat prin lege pentru ca au ucis  cetatenii ucrainieni  in Kiev.! Legea le-a luat drapelul de lupta si gata ..... ucigasii in uniforma sunt imprastiati in patru zari ..! Janukovici este dat in urmarire internationala  pentru crime impotriva umanitatii.
 la noi ..nimic ..!
agenda zilnica a securistilor din rindul  2 si 3  nu cuprinde nimic despre democratie ..doar afaceri ,ciordeli ..despre care aflam intimplator .
  ca taxele locale s-au dublat ,si aproape totul este mult mai scump decit acum 2 ani este pus pe seama crizei ..! dar guvernul nu face absolut nimic inafara de birfe ,sforarii,invirteli lipsite de miza si sens  pentru 99 % din populatie ..!
  multa vreme am crezut ca actorii politici au nume si identitati diferite ..dupa vorba dupa trai .
 dar NU..!
  basescu ,zgonea,udrea ,anastase ,boc ,antonescu,dragnea,videanu ,berceanu,blaga.....si ceilalti sunt unul si acelasi  .!
  facuti de aceasi mama si acelasi tata.
 ajung la putere ...isi fac plinul ...si se retrag uniii mai discret ..altii mai zgomotos
 dispar in neantul istoriei

 ps    ruperea Usl ..?  vrajeala ..!  miza era STS..! se mai aude ceva de STS...? nimic ..! nu mai avem acoperire ..!          ...hahahahaha