1 februarie 2013

....barca incremenita in gheata


http://www.youtube.com/watch?v=Xk7h1FD-D0o


..as fi vrut sa plecam cu barca ,sa ne plimbam putin pe ape ...da ,doar noi doi fara nimeni altcineva ,sa incercam  iarna in delta dunarii
     doar noi doi si aparatele de fotografiat ,termosul de cafea ..si romul captain morgan (spicey ..of course)  doar pentru  mine   hahahaha ok si pentru tine putin  2-3 shoturi .!
 nimeni care sa ne spuna ce avem voie ,ce este permis  sau frumos ..sau asa cum trebuie ...! ce idioti ..! sa traiesti cum iti spune unu si altul..  cum sa faci asa ceva ?
  ei bine ,am plecat spre debarcader cu gindul ca ma voi incalzi de la vislitul prin apa  groasa ca un milk shake ..tu aruncai cu bulgari de zapada in mine si rideai ca un copil de fiecare data cind ma nimereai ...bang .!
 bang..! am vazut de departe barca inghetata in bazinul portului  si stiam ca nu mai putem pleca pe ape ..si nici pe gheata subtire .
 ce-i ? ce s-a intimplat ? m-ai intrebat .. apoi ai vazut si tu barca inghetata
- oh ..! uite cum a inghetat lotca ..! hahahaha ..! nu-i nimic ..nu mai plecam stam aici ,ne plimbam pe mal ,bem un rom ...ne alergam ,facem fotografii  iernii in delta asa cum este ea ...mai bem o gura de cafea fierbinte din termos iar  cind se lasa inserarea privim cum se intuneca ..lumea din jurul nostru