29 iunie 2012

..o sa te judece colegii mei ..academicieni...!

......aceasta postare este inspirata de cei care o confunda  pe fata mosului cu fata babei  fara sa stie ca baba avea un coi si era ministru de razboi .!..ei bine ..! lor ..celor dusi de caldura intr-o lume care nu este decit a lor ar trebui sa le spun..
- ar fi bine sa te vada un psihiatru ...ei stiu cum se procedeaza si poate exista un tratament ceva ...! trebuie sa existe o pastilutza . roz  sau verde ...ma rog galbena ..!..



...doua abordai tari de tot aveau comunistii inainte de '89...!
prima se refera la PR ii zice azi ..atunci era directia de propaganda cu pepiniera aferenta de la stefan gheorghiu ..
.cind vorbeau sau erau in public ..nimeni nu zimbea ,..nu ridea ...nu facea miscari bruste ...nu statea cu miinile in buzunar si mai ales nu hahaia  absolut nimeni .
 masca comunista era fara cusur ...! toti aveau atitudine si mai ales impuneau ordine si disciplina ..! nu se suportau nici macar ei ..!
 a doua nimeni nu intreba de nimeni   nimic  ...ce studii,ce doctorate ..ce ...alea ,alea ...! nu misca nimeni in front ..! savantul de renume mondiala avea teze de doctorat  cite vroia muschii ei ...titluri de honoris cauza ....titlul de doctor in chimie luat cu magna cum laude si in general avea ce vrea ..!
...ma gindeam ...la ce le trebuie atitea titluri azi cind are toata lumea si  oricum sunt prosti de bubuie mai ales coloneii facuti pe dunga pantalonului ,si doctorii cu teze luate de pe internet ...!  oricum merg toti la puscarie si acolo doctorii daca nu fac tratamente si injectii nu sunt doctori  ci fraieri ..ii intreaba vietasii si mondialii ..
- ia zi ba ...! la ce ti-a folosit doctoratu' ala ciordit de pe net ..k io uite nu am nici un doctorat si ma pish pe tine cind vreau ...! 
...va suna cunoscut ..?     canalul...?  petrini ..? istoria se repeta ..


ps,    azi toti ..dar absolut toti politicienii au cel putin o facultate si un master...sunt colonei in rezerva...si doctori in ceva ..toti zimbesc si rid ...raspunsurile lor sunt invariabil la misto si pe linga subiect ..
..legea,regulile ,cutumele ...pina si traditiile sunt incalcate fara clipire ...! pentru ei raiul este acum aici in iadul nostru de zi cu zi ..!


am spus absolut toti ...!

... despre copacul din deal ..




...sau   valea florilor
 de cimp ..?..lectia umilintei este greu de invatat
..nici nu se pune daca nu ai fost sus in virf......in aerul rar al puterii absolute
unii au invatat lectia umilintei in saracie si in lipsuri in temnita saracilor  ,altul in siberia ,in lagarele de exterminare comuniste altul la canal alaturi de toata floarea intelectualitatii rominesti ..sau 30 de de temnita grea ..,sau direct in fata plutonului de executie
..va mai aduceti aminte ..Ceausika cinta Internationala in fata judecatorilor si asta fara un proces echitabil..     dimpotriva cu   milioane de acuzatori .!??!! ce ziceti ...?
..cum se conjuga umilinta in fata oglinzii...?
..cum se conjuga umilinta cind invitai un parlament national sa-ti numere ouale ...?
..dar nu toti sunt umiliti ..de citiva ani de puscarie ..exemplul cel mai la indemina este adolf hitler care si-a scris...opera magna ..
milioanele de evrei exterminati in lagarele de concentrare naziste au fost umiliti..?! atunci ...? dar astazi ..?
...Mein Kampf  este si astazi un bestseller.cumparat si de prietenii si de dusmanii national -socialismului ...scrisa in detentie la Landsberg ,dactilografiata de Rudolf Hess   Mein Kampf este autobiografica ..dar in primul rind este platforma program ,a national -socialismului ...a devenit  baza ideologiei neo naziste din toata lumea ..!
..e lung drumul de la umilinta la mein kampf   sau ma rog este la fel de lung k de la putere absoluta la un glont tras in gura .de  frica raspunderi..! niciodata in istorie cei care pierd in lupta nu au parte de un proces echitabil ...niciodata nicaieri ..
...e  pur si muove  ...! rostita in fata Inchizitiei   ...Galileo Galilei  nu vorbeste despre umilinta abjurarii ci despre  eternitatea  adevarului si convingerilor sale