29 iunie 2012

... despre copacul din deal ..
...sau   valea florilor
 de cimp ..?..lectia umilintei este greu de invatat
..nici nu se pune daca nu ai fost sus in virf......in aerul rar al puterii absolute
unii au invatat lectia umilintei in saracie si in lipsuri in temnita saracilor  ,altul in siberia ,in lagarele de exterminare comuniste altul la canal alaturi de toata floarea intelectualitatii rominesti ..sau 30 de de temnita grea ..,sau direct in fata plutonului de executie
..va mai aduceti aminte ..Ceausika cinta Internationala in fata judecatorilor si asta fara un proces echitabil..     dimpotriva cu   milioane de acuzatori .!??!! ce ziceti ...?
..cum se conjuga umilinta in fata oglinzii...?
..cum se conjuga umilinta cind invitai un parlament national sa-ti numere ouale ...?
..dar nu toti sunt umiliti ..de citiva ani de puscarie ..exemplul cel mai la indemina este adolf hitler care si-a scris...opera magna ..
milioanele de evrei exterminati in lagarele de concentrare naziste au fost umiliti..?! atunci ...? dar astazi ..?
...Mein Kampf  este si astazi un bestseller.cumparat si de prietenii si de dusmanii national -socialismului ...scrisa in detentie la Landsberg ,dactilografiata de Rudolf Hess   Mein Kampf este autobiografica ..dar in primul rind este platforma program ,a national -socialismului ...a devenit  baza ideologiei neo naziste din toata lumea ..!
..e lung drumul de la umilinta la mein kampf   sau ma rog este la fel de lung k de la putere absoluta la un glont tras in gura .de  frica raspunderi..! niciodata in istorie cei care pierd in lupta nu au parte de un proces echitabil ...niciodata nicaieri ..
...e  pur si muove  ...! rostita in fata Inchizitiei   ...Galileo Galilei  nu vorbeste despre umilinta abjurarii ci despre  eternitatea  adevarului si convingerilor sale 

3 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Mein Kampf a fost o carte foarte moderna, adica, boierule, copiata si scrisa de fapt de altu`, nu de nenea mustaciosu. Bun exemplul, se copia si atunci si se luau cu japca doctorate... bun doctoratu asta... http://www.youtube.com/watch?v=l543SiQPdlI
Ca sa fie balciu` complet masina de scris era a unui evreu, culmea tupeului... http://www.rense.com/general77/meinl.htm

francisc vaida spunea...

..citind eu si vazind cele doua www -uri sunt convins ca este doar o chestiune de timp ..infiintarea grupului de sprijin ...ADRIAN NASTASE ...ori masonii,ori socialistii .,ori absolventii de la drept ,ori vinatoriii ...!
cu siguranta Adrian Nastase a devenit ideologul si martirul socialistilor din GENERATIA de SACRIFICIU...!
pentru noi ...martiratul nu conteaza nici daca este invelit in sentinte , ardei pe rug sau lapidare in fata spitalului de urgenta ..!
pentru noi s-a deschis stagiunea de vara toamna a urzelii servicilor de informatii ...! stai sa vezi ...!

Donna spunea...

interesant ca pomenesti de hitler intr-un moment cand se practica masuri "naziste" in romanica; "daca nu esti cu noi, esti impotriva" si trebuiesti desfintat. adio democratie, adio libertate! plagiatul nici nu mai conteaza in fata pericoluli; asteapta sa vezi