29 iunie 2012

..o sa te judece colegii mei ..academicieni...!

......aceasta postare este inspirata de cei care o confunda  pe fata mosului cu fata babei  fara sa stie ca baba avea un coi si era ministru de razboi .!..ei bine ..! lor ..celor dusi de caldura intr-o lume care nu este decit a lor ar trebui sa le spun..
- ar fi bine sa te vada un psihiatru ...ei stiu cum se procedeaza si poate exista un tratament ceva ...! trebuie sa existe o pastilutza . roz  sau verde ...ma rog galbena ..!.....doua abordai tari de tot aveau comunistii inainte de '89...!
prima se refera la PR ii zice azi ..atunci era directia de propaganda cu pepiniera aferenta de la stefan gheorghiu ..
.cind vorbeau sau erau in public ..nimeni nu zimbea ,..nu ridea ...nu facea miscari bruste ...nu statea cu miinile in buzunar si mai ales nu hahaia  absolut nimeni .
 masca comunista era fara cusur ...! toti aveau atitudine si mai ales impuneau ordine si disciplina ..! nu se suportau nici macar ei ..!
 a doua nimeni nu intreba de nimeni   nimic  ...ce studii,ce doctorate ..ce ...alea ,alea ...! nu misca nimeni in front ..! savantul de renume mondiala avea teze de doctorat  cite vroia muschii ei ...titluri de honoris cauza ....titlul de doctor in chimie luat cu magna cum laude si in general avea ce vrea ..!
...ma gindeam ...la ce le trebuie atitea titluri azi cind are toata lumea si  oricum sunt prosti de bubuie mai ales coloneii facuti pe dunga pantalonului ,si doctorii cu teze luate de pe internet ...!  oricum merg toti la puscarie si acolo doctorii daca nu fac tratamente si injectii nu sunt doctori  ci fraieri ..ii intreaba vietasii si mondialii ..
- ia zi ba ...! la ce ti-a folosit doctoratu' ala ciordit de pe net ..k io uite nu am nici un doctorat si ma pish pe tine cind vreau ...! 
...va suna cunoscut ..?     canalul...?  petrini ..? istoria se repeta ..


ps,    azi toti ..dar absolut toti politicienii au cel putin o facultate si un master...sunt colonei in rezerva...si doctori in ceva ..toti zimbesc si rid ...raspunsurile lor sunt invariabil la misto si pe linga subiect ..
..legea,regulile ,cutumele ...pina si traditiile sunt incalcate fara clipire ...! pentru ei raiul este acum aici in iadul nostru de zi cu zi ..!


am spus absolut toti ...!

2 comentarii:

eugen spunea...

Exista totusi un politician care nu are nici masterate nici doctorate si nu este nici in rezerva. Are doar un titlu de "sef" pe care si l-a dat singur.

Donna spunea...

romanul daca nu-i .... fudul, nu e roman destul ... ca sa parafrazam un cunoscut proverb. in alte lume se pune pret pe ce poti face, nu pe ce hartii ai (furate sau nu). traba merge bine acolo si prost aici, toti cu domnii profesori doctori, academicieni, colonei, si mai stiu eu ce. insa altul e pricolul acum....