12 noiembrie 2014

oglinda ,oglinjoara cine-i cel mai prost din tara ...?

  motto:
  infatuarea si prostia sunt in noi


..aseara am vazut un spectacol halucinant ..dezbaterea..?! ..dintre cei doi candidati care au ajuns intimplator in turul II al alegerilor prezidentiale din romania ...!
clisee,lozinci..lucruri comune si nimic despre cum mai departe dupa desertificarea economiei ,despre mancurtii culturii si educatiei propasiti de basescul national
  nimic despre ce  si cum vor fi puse sub controlul societatii civile  serviciile de informatii,   despre  ROMANIA   nimic ..!
  orgolii,prostie ,infatuare.......tacere .!
  asa suntem ...!  si tu si eu si noi ..! nu exista diferente decit de orgolii.
oricum distanta de la ..afara ,afara cu ungurii din tara ....!!!    pina la un candidat la  rolul de presedinte  sas ...nu neamt cu le  place sa spuna  e distanta mare..!
 un spectacol trist care mi-a intarit inca odata convingerea  ca se poate si mai rau  nu are rost sa insir gafele elementare facute de toti de la rares bogdan ..pina la klus si viktor,
in imagine un anunt de pe str I din sulina in 2014...
  retine  doar  formatul halucinant prin care lavinia sandru trimisa de basescu pe centura ...politicii rominesti la cules cirnati il trage de patriotism pe candidatul sas  ..ca de ce nu a fost la cernauti si la chisinau...???
  raspunsul meu ar fi fost simplu :
-  nu am am fost pentru ca sunt in sufletul meu ,mereu ...toti rominii si de la sulina  si de la gyula ..chiar si cei din valea timocului.
        dar Klaus nu poate trece bariera de ..ubermensch...!
in mintea lui de sas suficient si arogant rasa superioara   chiar daca este vai mama ei ( cazul de fata ) are convingerea ca daca te cheama Klaus esti peste Mitica ..!
  " Ubermenschul "  Klaus  vrea sa fie kapo peste mitici..! ce idioti papusarii din staff ul  de campanie ...!
domnule blagabasescuvideanuberceanunastaseudreamacoveietcsamd  calul cu care intrati in cursa este bleg ,schiop si mut ...necheza  a pustie ..!

despre stare ...