24 februarie 2011

despre stencil si intelesuri

...
.peretii orasului spun adevarurile ..despre tot si toate ...!chiar si despre sensul vietzii...o intrebare si un raspuns ..pentru dl filozofeeanu nu'i asa sau pentru tzutzarii reformatori sociioleanu impreunat cu  dl stersu si presu'
sensul vietii...? intelesul ei ...? nemurirea...!hahahaha ...! nemurirea este reforma ultima ..cea adevarata ..!
probabil k reformatoru 'cu ancora si-a zis macar odata in clipele de singuratate si trezire de a doua zi.......
- ce tare ar fi sa fie mereu asa ...si sa fiu nemuritor ..forever.!  tara sa fie mereu proasta si eu destept ..desigur impreuna cu reformatorii mei ...mondial , penal si canal..!
..desigur intrebarea se pune din ce in ce mai acut acum cind se apropie funia de parul socotelilor ...! si tot asa de  sigur poporul prost care nu isi merita conducatorul va intreba ....acu k ne-am reformat mincam si noi ceva,...? k s-au lipit coastele reformate  deacu' 25 de ani de sira de acu un an ..si ne ghortzie matzele ...!curios si ceausika avea aceasi kestie in cap  ..reforma ...omu' de tip nou ...revolutia stintifica ...revolutia continuua ...si noi mincam adidasi de porc si ne bucuram la  cafeaua  alvorada adusa de El Kapataz nemuritoru' ..! si ceausika a crezut k e nemuritor pina s-a intilnit cu dl AK 47 la drum de seara intr-un craciun insingerat .....!! de ce scriu rindurile astea care sunt un fel de stencil pe zidul blogului meu..?  
pentru k nu exista reforma fara inaintemergator.! modelul omului reformat nu poate fi pitecantropul mondial iesit din tenebrele setresti ale olteniei ..!  omul europeean nu poate fi  cersetor ,ciorditor  si/sau violator ...! omul nou nu trebuie sa deschida usa de la maybach cu ranga si sa se bucur e de raul altuia ...! omul nou nu trebuie sa fie  sclavul taxelor si impozitelor ...omul nou trebuie sa reinventeze munca ,respectul si familia ! 
altminteri  sa auzim de sensul vietzii...nemurirea