20 octombrie 2010

despre teme si anateme


     daca as fi crezut k provoc... 30 de comentarii in 10 ore ( 39 comentarii la 48 de ore ..probabil   bancu' cu ardelenii .este adevarat :..de ce nu se spun bancuri ardelenilor vinerii...? ..sa nu rida duminica la biserica ..!   )  ..poezii,critici,marturisiri,autoevaluari ,evaluari ,eseuri, citate din viata apostolilor .intrebari fundamentale despre viata ,moarte ,pixeli,filozofie si creatie .atitudini scatofage ,deliruri paroxistice ,halucinante conexiuni   intre biografii si viata privata precum si       finis coronat opus     diverse pozitzii si obiceiuri faine d'ale ardelenilor  ..ma rog... am oferit ocazia  celor care isi vor fi dorit sa traiasca  marele moment de glorie .(.anonima desigur .respect pentru cei care isi asuma ID-ul )    aducind ofrande la STAPIN  si bineintzels muscind apasat si feroce din gardul ospatariei..ma rog birt sau ce o fi acolo.la ei ..!
...daca as fi stiut  zic as fi facut-o mai demult ...! asta cu ardelenii si cu simtzurile patriotarde la care as adauga starea de ..capo di tutti frutti ... in fotografie ..este reteta sigura de traffic blogaresc ..! dar mai este ceva .! fundamental cred eu : cui ii pasa de ratari si de  ratatzi ...de poeti si retard  ..de haita care preluuuuung urla la luna..? cui ii pasa  k ayattolahul pixelilor a declarat fatwa celor care nu ii sunt pe plac..!  cine se ascunde in padure daca  pustnicul din tenebre a aruncat anatema ,afurisind pe totzi cei care  nu-i gusta stilul si abordarea ....ma rog pileala ..?! asta e intrebarea  .?.!
  ..ei si ? nu rasare soarele miine ..? nu se mai fac  fotografii proaste ...ma rog  bune ..? ne moare ars poetica ? ei ash..! asta-i asa de cind lumea si pamintul ..! sunt si reclame pe tema asta ....uite :
-  Domnule va plac .. pestele ?

ps.. cu casa de cultura ..ramine cum am stabilit ..!  vineeeee  !

2 comentarii:

fotografu spunea...

Nu se justifica nici efortul de a scrie colo sha si nici de a citi chestii d-alea. A scrie acolo a fost o mare si fundamentala eroare, nu ai cui sa explici ce si nu vor intelege nimic. Chestiile astea nu duc la nimic bun si nu exista invingatori ci doar invinsi.
Eu nici nu ma uit. I-am sters din viata virtuala de linga mine si cind vine momentul ii sterg si din aia reala, daca o merita si daca o avea sens, in momentul pe care il aleg io.
Nimic nu e mai dulce ca gustul superb al razbunarii.
Sa vezi ce chestie.
Un tip la care sansa a vrut sa ne impletim cumva evolutiile in viata si sa avem traiectorii aproape de o pasiune sa zicem comuna, voia sa scoata un album. I-a injurat pe toti, i-a porcait pe toti, i-a umplut cu vome si paranghelii, si nimeni dintre cei doriti nu era deci disponibil sa ii scrie o prefatza la albumul ala.
M-a rugat pe mine... he he... si am scris prefatza ... in care il laudam.
Ala a fost un moment sublim si senzational, pentru mine a fost o placere incredibila...
P`orma iar a luat-o cu porcaiala, ca omu` nu se poate schimba, si iar il astept la cotitura... dar nu cred ca va mai avea una.
Asa merg lucrurile.
Sa ai in mina o bursa de fotografie sau o expozitie fundamentala a unuia si sa simti cum ti-ar face pantofii... ca sa nu zic altceva... restul nu conteaza.
Acea atitudine a unora care maininca cacat mi se pare suicidara, poate sa ii bucure la inceput, dar e bucuria parasutistului care sare, i se scoala de placere, simte vintul, spatiul, virtejul, imensitatea, se bucura, si cind trage de miner, pac, vede ca nu merge parashuta.
Locul e mic, planeta rotunda, linile sunt convenrgente, si nu poti fi magar si sa te astepti sa nu ti se intimple nimic niciodata.
Cine ride la urma ride mai bine, dar nu mai da prilej de umplut latrina, ca vidanja costa si aia.

francisc vaida spunea...

..da Coane Dinu ai dreptate ..!

..probabil timina ,adenina ,citozina si guanina s-au combinat in triplu helix ....care desi nu influenteaza fundamental lucrurile ...ma face mai sensibilos ...!
..si da ai dreptate ..nu am a da nimanui explicatzii..!

o sa spun un mare rip alaturi de ADIO BA ..!