15 iunie 2009

despre FOTOGENICA editzia BRAN 2009



..si a fost ...!

.. a fost bine structurat pe mesaj ,practica si prezentare .
...a fost echilibrat intre teorie ,demo si practica workshopului
... a fost motivant pentru participantzi..
..a fost greu pentru organizatori ..

..a fost cea mai importanta manifestare fotografica in care am simtzit poate prima data in ultimii 20 de ani k nu este totul pierdut pentru COMUNITATEa FOTOGRAFICA din ROMINIA .

..pentru mine a fost un privilegiu sa schimb citeva idei si pareri cu Dl Toth Stefan EFIAP presedinte AAF si Dl Mihai Moiceanu EFIAP despre formarea profesionala a fotografilor si despre importantza COMUNITATII in FOTOGRAFIE .
...placerea de a lucra din nou impreuna cu Dl Dinu Lazar si de schimba pareri si invatza mereu cite ceva de la Dl Marcel Eremia AMDdesign revederea cu Dl Ozolin Dusa ..bucuria de a schimba citeva cuvinte cu SetUp si Paul Galea seriozitatea si competenta echipei EPSON si iertare celor pe care nu ii mentzionez aici ,imensul val de informatii care s-a pravalit peste cursanti si lectori ma fac sa cred si sa sper ca nu peste mult timp ...Fotogenica v-a organiza o editzie de iarna sau ma rog ......o alta editzie ...!

multumesc Dl Dr Vasile Popa multumesc Beatrice ...!

.....multzumesc



3 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Pai eu multumesc - a fost formidabil ca ai venit, ai fost un centru de polarizare senzational, ai fost sufletul, sarea si piperul unor momente superbe, si ai si muncit tot timpul si ai tinut un seminar pe din doua cu mine - cred ca pe ansamblu au fost citeva zile grozave. La mai multe manifestari impreuna si la cit mai multe intimplari superbe!

setter spunea...

...ai spus bine, poate una din cele mai importante evenimente fotografice, pentru fotografi, de la revolutie incoace!

... efortul organizatorilor a fost rasplatit de coeziunea participantilor, dragostea pentru fotografie fiind subliniata de tema concursului, Pasiune!

...inca mai simt freamatul fotografilor pe alei, inca vad pe chipul unora regretul ca nu pot sa asimileze tot, pentru ca lectorii de asta data au dat TOT; ne-au facut sa ne simtim buni, creativi, increzatori si optimisti, de aceea iti multumesc tie Feri si farmecului si entuziasmului tau debordant,esti un foarte bun pedagog, dlui Dinu Lazar care a depus un efort sustinut, sacrificand momentele de relaxare la suetele noastre pentru a-si pregati minutios prezentarile,Ozolin Dusa, Cristian Crisbasan, si celorlati lectori, precum si organizatorilor Fam Popa Vasile si Beatrice care au dus la bun sfarsit acest demers...

Multumesc juriului care a votat pentru ca fotografia mea sa devina simbolic purtator de fanion pentru prima editie a Fotogenica Romania 2009,

cu drag Ionel Onofras

Florian MARIN spunea...

O mare onoare a fost pentru mine sa ma aflu in preajma unor oameni care au marcat pe deplin viitorul meu in fotografie.
Dl. Francisc Vaida, Ferry cum ne-a rugat sa ii spunem, reprezinta un exemplu pentru toti cei care au avut onoarea sa il cunoasca.
Personal am urmat cursul de formare profesionala a Centrului de Pregătire Profesională în Cultură si pot spune ca am invatat foarte multe si a fost o cale unde am descoperit multe din secretele si experienta lui Ferry.
Ferry eu voi incerca sa te urmez in tot ce am vazut la tine, experienta, rabdare, perseverenta, ordine si curatenie in tot ce faci si te inconjoara.
Sper ca intr-o zi sa fi mandru de mine asa cum eu sunt mandru si onorat pentru toate cunostintele acumulate de cand ne cunoastem.

Cu stima si deosebit respect,

Florian MARIN