29 iulie 2012

.. in arsita zilei ....


.. in acest an iulie ne-a reamintit de ..canicula ..! de caldura care iti usuca narile si gura ...de caldura care te ascunde in umbra ...si te topeste ..
..ei bine ,aceasta fotografie a fost facuta pe la ora 15  intr-o zi in care termometrele aratau 39 de grade ...si totusi 
   si totusi se muncea  din greu la mall-ul din aviatiei ..la ce ne trebuie atit de multe malluri nu stiu ..!in sfirsit pe locul fostei FEA sunt in constructie peste 100 000 de mp de malluri , birouri ,parcari etc..!






3 comentarii:

Vera spunea...

De parca ar ploua cu bani. Cine se duce in atatea mall-uri?
N-ar fi mai bun un spital, o clinica care sa se ocupe cu tratamentul unor boli dificile, cu echipamente de ultima ora? Sau poate ca se cumpara sanatatea din mall si noi nu stim.

francisc vaida spunea...

...ma mir si eu ...! dar se pare ca mall uri se inchid si se vind si in permanentra este loc de mai multe ..in zona unde este facuta fotografia adica in cartierul aviatiei de linga baneasa se construieste in draci...si dupa ce se se va inchide si aeroportul baneasa atunci sa te tii....

Costin spunea...

pai nu se contruiec doar mall-uri ; se construiec si policlinici si spitale doar ca in mediul privat iar toate serviciile costa ; daca priviti in jur veti vedea ca este plin de tot ce inseamna asistenta medicala desigur privata care repet costa..