25 noiembrie 2015

..Uniunea Europeana sau aria neputintei


  ..ani si ani dearindul politichia  dimboviteana a avut drept scop INTEGRAREA in NATO si  UNIUNEA EUROPEANA.
  asa credeau ca o sa intre in capitalism ..pe usa din fata ..Patria nu avea datorii la nimeni ...avea de toate .industrii pe orizontala si verticala ..contracte cu aproape toata lumea si sperante cit casa poporului ..Azi..?
  da..suntem integrati si europeni .si ..?  nu mai avem nimic  ..decit  termene de plata la facturi supraevaluate la energie ,benzina ,alimente si servicii sociale .
si ce daca..?  am furat-o din nou .
   ca intotdeauna dealtfel..!
singurii avantajati si cistigatorii fara drept de apel a integrarii in NATO si UE sunt  cersetorii din Romania eterna . ah..! o sa spuneti ca  sunt si romani merituosi cu meserii cautate si apreciate in UE..care sunt top la locurile lor de munca de aiurea in UE..da sunt !
 dar tot cersetori sunt ..si asa sunt si tratati cum nu sunt atenti si intorc capul..
pe fata miere si zimbet ..si pe la colturi ...miriiala si injuraturi.
 asta a fost pretul integrarii.....dezintegrarea Romaniei in mii de bucatele .
 in acest timp Uniunea Europeana nu se simte bine ..este in  fibrilatie migratoare..are febra ..tuseste ....ii curge nasul..si citeodata are frisoane.!
 NATO..de cind cu Deveselu a devenit periculos mai ales ca a descoperit si Putin ca pe harta exista o amenintare ...pe numele ei Deveselu .iar de cind ienicerii au doborit Suhoi ul  a inceput sa tuseasca si NATO
 

Niciun comentariu: