|
se incepe cu un spritz rece de toamna ..adica 1/1 |
|
se incinge gratarul si se da cu sare grunjoasa |
|
chefalul curatat de solzi ,matze ,cap si coada se pune pe gratar |
|
.se lasa pe gratar pina cind se desprinde usor... |
|
se lasa si se intoarce pe ambele parti pina prinde crusta in timpul asta mai poti sa bei un spritz ...chiar.. doua |
|
lufarul este o raritate ca si zarganul anul acesta ...deci sa ne bucuram de regalul gastronomic de la sulina de pe plaja lufarul curatzat de solzi si matze .se aseaza cu indeminare pe gratrul incins .... |
|
se lasa pina prinde crusta si se desface usor de pe gratar ...mai bei un spritz si il intorci pe partea cealalta |
se poate servi si cu cartofi prajiti ...poate si cu o salata de rosii si usturoi zdrobit
asa a fost simbata dupaamiaza la sulina pe plaja goala intr-o zi superba de toamna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu