18 septembrie 2013

domnule Prim Ministru Victor Ponta ..!


   Va rog sa introduceti pe ordinea sedintei de guvern de joi ..un proiect de  Hotarire de Guvern ..prin care ..

 art unic . cu data publicarii in monitorul oficial  SE INTERZICE IN ROMANIA folosirea procedurii de exploatare a metalelor rare si pretioase prin metoda cianurarii.


     semnat
 prim ministru

victor ponta


ps ..terminati odata bascalia si prostirea populatie ..! guvernati ..! creati locuri de munca ..aparati proprietatea  si valorile societatii .munca ,familia educatia ,asistenta sociala si medicala ..

   jigodiilor  .!
  ..pentru mine gold corporation  este mai rau ca pcr/cpun/psdr/psd/pnl /acr/punr/unpr/fsn/fsn pd/ pd/pdl/unpr/psd/prm si udmr la un loc ..pentru ca toti au luat bani ...multi bani ..!


uitati-va in imaginea asta ..! credeti ca cineva de aici a fost platit sa iasa la MARSUL DEMNITATII..?
 raspuns corect ..NIMENI .!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Da, Ponta o va face, pentru ca este avid de putere si extrem de slab pregatit, dara asteapta sa vada peste doua zile ce va fi in Germania cu Merkel, pentru ca stie ca va cistiga, dar vrea sa vada in ce conjuctura politica si alianta. Ponta o va face, dar daca vezi ,el se refera numai la cianuri, iar aici lasa interpretari. Trebuia sa fie clar si sa spuna ca nu se vor face exploatari decit de statul roman, care va trebui sa detina cel putin 80% din actiuni in cazul unei colaborari. Eu cred ca singura lege care poate fi luata in seama ,daca o introduce la Basescu si in Parlament, ar fi Legea Subminarii Economiei Nationale, care poate face liniste si pentru asta am o stima pentru Niculae, chiar daca el o folosea citeodata in cazuri unde nu se impunea acest lucru. Oricum eu zic ca o va face si pe de alta parte va da compensatii vestului in alte domenii, chiar financiar, antamind intelegeri finaciare cu dobinzi ridicate si termene lungi, care vor aduce romania in genunchi si in situatia in care multi din tara vor spune ca este momentul sa vindem orice , numai sa avem de mincare. Jidanii nu vor pierede dar acum vor schimba repertoriul si Ponta va fi o viztima, pentru ca acest articol nu rezolva problema daca un prim ministru nu creaza el jocul mai departe. El va fi fortat sa intre in alt joc, pentru ca este prea prost si nu gindeste ca orice refuz, trebuie sa vina cu crearea unui joc, pentru a fi refuzat, daca se poate si a dezactiva latura politica. Dupa mine ei trebuie sa mai citeasca pentru ca sint prosti rau. Marinarul va contra, dar nu o va face la vedere si il va lasa pe Isarescu sa o faca si sa iasa la rampa.