23 septembrie 2013

......cianura si aur ..ce ironie..!

  sa incepem de luni   cu...
  rosia montana ....de fapt toate minele ..fostele mine de aur pe care au avut grija guvernele post comuniste sa le inchida ..
 ..aurul  si ce mai este pe acolo ..toate atrag pofte de inavutire peste masura ..! dar nu oricum ci cu metode eficiente pe costuri ale afacerii calculate la sfert de dolar asa cum in rominia nu a lucrat nimeni pina acum ..
dar prin incilceala de informatii ramin trei componente fundamentale  CIANURA + OMUL + NATURA .
au fost odata . cristale de cianura si nu a mai ramas decit  ..lumina soareleui ce se reflecta in nimic ..
    daca nazistii au eficientizat exterminarea in masa a evreilor  cu zyklon B 3http://ro.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B ( cianura de potasiu facuta da ...da nu va mirati de Bayer anilin und soda fabrik    BASF )  genocid pentru care au fost judecati la nurenberg si de toata lumea .

...de ce pentru  crima care se pregateste in vazul intregii lumi   si anume   extinctia ..exterminarea naturii de la rosia montana unde se va folosi cianura ...nu zice nimeni nimic....?..
 de ce ..? de ce se justifica cu hocus pocus-uri  folosirea cianurii...?
  simplu ..! toti dar absolut toti..Europa cistiga bani de la gold corporation , prin vinzare de utilaje si creditari bancare ..prin cumpararea aurului ..si cite si mai cite
 gold corporation face bani in orice miscare ....!
   ...pierdem noi si mediul nostru  pentru ca avem niste lideri si conducatori   smekerasi intimplatori care nu vad mai mult de virful nasului ..!
  ..de la prim ministriii si presedinti care au negociat pina la ultimul fomist ..care a fost turist in new zeeland  ..pe banii lu' bibicu a fost si guralivul ..salvati delta ..!
 da el ..! in delta ii educa nemteste  pe lipoveni si la rosia montana mineaza cianuristic ..motzii.!

      morala maxima ...!

Niciun comentariu: