8 aprilie 2013

.. crap,caras,salau,somn , anghila

crap fitofag 
  nu am murit si daca muream muream satul...!
 salau fript ,crap si somn prajit ...dar mai ales caras prajit ,pina devine crocant .!
 dupa toate astea si o pauza a urmat ceva cu totul special ,doar pentru cunoscatori
 anghila fiarta in vin si legume ..!
 fara sare ..fara mujdei de usturoi ,doar ardei iute in otet si 5 condimente ..ah si sa nu uit ...ghimbir proaspat ras .
 am mincat cu pofta ..si m-am gindit ca o sa i mi fie rau ...dar nu ..! o masa deosebita variata si cu feluri deosebite ..de peste , preparate  intr-un registru gastronomic necunoscut

3 comentarii:

Blogu'lu oZo spunea...

Mâncăule... iar îmi plouă-n gură!

Vera spunea...

Stiu ce spuneti...Mai stiu ca acum voi umbla de nebuna sa gasesc anghila proaspata, mmmmm

francisc vaida spunea...



interesant este faptul ca in gastronomia chineza pestele este intotdeauna insotit de ghimbir ...praf,pasta sau ras pur si simplu ..iar in gastronomia locala ghimbirul este ..necunoscut ..!