11 decembrie 2012

..incepe spectacolul rosu ...

...lupta nu a fost cine stie ce ..! tradatorii si-au facut rolul si au tradat pe toata lumea  ,   primadonele si-au cintat ariile alaturi de babele si gospodinele din roman ( sic !)
..buldogul s-a speriat de prima zapada si ,micimanu' bourean a ramas cu micii mincati si a invatat ca pulimea flaminda nu-i de incredere..ci doar flaminda ..
 mai sunt actori de'o zi care s-au umplut de gloria maronie a esecelor politice ..dar nu-i mai amintesc ..!
interesant este altceva ...:
 linistea inghetata a cotroceniului ..! o fi inghetat conducta cu vorbe..? s-a suparat pe romini ..? pe teritoriu ..? ( dixtractia maxima a fost atinsa cind foamea portocalie se intindea peste  romini ..!
- sa spunem rominilor !    ..auzi ..!
- am fost in teritoriu !
    ..de parca vorbeau de coloniile lu' masa si tacsu' ..! imbecili ..! asa am trait 4 ani ..!
4 ani pierduti din viata ascultind imbecilitatile debitate de un prim ministru ridicat pe virfuri sa para mai inalt ,un presedinte care o curta pe cancelareasa si lua flituri de la broscar si bagabontu' ala de pitic francez..! cite flituri si-a luat de la toti ma si mir cum mai are curaj sa iasa din cotroceni ...!
 in sfirsit ..! dupa fluieraturi si grohaituri filmul  reformei pdl-iste s-a terminat ...fara sonor ..si cu citiva betivi adormiti in sala ..! s-a aprins lumina ...! dar ce sa vezi ...! e rosie ...zici k este lumina de avarie ..! dar nu ...; nu-i avarie este ..spectacolul lumii .!

Un comentariu:

Anita spunea...

are we going to the cinema?♥..•*¨*★ ☆.love☆¸¸.•♥Great post♥..•*¨*★ ☆.love☆¸¸.•♥