13 decembrie 2012

... eroi fara vlaga

..as incepe prin a spune ca nu avem chemare   de eroi ...! nu avem si gata ..! legendele ,baladele ..povestile vorbesc despre idei si  aspiratii nu despre trecut, istorie ..
    aici ,in teritoriul romanica ( auzi teritoriu...! ) .. prislea cel voinic l-a trintit pe zmeu..pina la git in pamint i-a cascat gura ... si i-a taiat capul asta in povestea prislea cel voinic si merele de aur
in realitate celalalt prislea ,  bocul inaltat pe virfuri cind l-a ridicat pe zmeul falimentului politic si  a vrut sa-l bage in reforma   pardon   in pamint s-a auzit un mare pirtz si nadragii s-au umplut de kkt ...! asta a fost lupta ..asta a fost eroul...!
cind batrinul saul bruckner pre numele lui   brucan a prorocit 20 de ani de pustie ..mi-am dat seama ca nu era evreu adevarat ci doar un goi pripasit pe la evrei si pe la ambasadele vestice ...! de ce ..? pai daca era evreu dupa mama stia si spunea  40 de ani ..! atit a pribegit Moise prin pustie cu poporul ales si scos din sclavie pina sa ajunga pe pamintul fagaduit de Dumnezeu poporului sau ...ales ..! astazi oricine ar trebui sa stie ca din sclav nu te transformi in  om liber intr-o generatie ...nici in doua ...pentru noi as spune 4 generatii ..ca sigur vine vreun marinar care ne imbata cu apa rece ..si ne boteaza  cu  apa rosie a socialismului uniunii europene ...care nu-i asa   ?! tot socialism este ..! am zis socialiasm..? poate fi si ppeism si pina la urma orice ..zen,woodoo sau priapism ...! totul se reduce la filozofia simpla a natiei ..!
- ce-ti trebuie sa traiesti bine in teritoriul mitic al romanicii..?
- apa ,aer ....si fraieri ..! cit mai multi fraieri ..! iar teritoriul are izvoare nesecate de fraieri

stencil fotografiat in bucuresti ....cindva in 2010

  numai asa se poate explica ca dintr-o austeritate declarata si impusa fraierilor ..o lege electorala binecuvintata de curtea constitutionala ,nasita de marinar.si votata de pedelei ...naste lux ! oh , nu lumina ci intuneric , miasme rau mirositoare ale nadragilor de mai sus..! oriunde in lume ..la anuntul BEC  ca s-a inmultit Parlamentul pe cale .legislativa ..era sa zic   naturala  ..iesea lume in strada ...! cu pietre si molotoave ..! spargeau tot ,ardeau si arau pina si memoria acestor zile de cosmar ..!
 ..dar nu ..! nu avem eroi si nu avem vlaga ..! baltim in noi insine ...40 de ani

Un comentariu:

chrisoprea spunea...

Termenele nu tin decat de noi! Cu cat mai repede vom realiza ca respectul de sine vine impreuna cu respectul fata de ceilalti, cu atat mai repede vom iesi din marasmul care ne reprezinta in momentul de fatasi de 20 si ceva de ani incoace! Parerea mea!