10 iunie 2012

la sectorul 4 se bat serviciile ...de masa ..!



.....jenantul primar de la 4 ..nomine odiosa ..in locul caruia m-as ascunde prin canale de rusinea carnetului luat la pitesti...jenantul primar zic si-a descoperit vocatia de consilier politic si si-a definit culoarea de campanie ...negru..!!! auzi negru...!! nimeni niciodata in nicaieri nu foloseste litere negre ..decit daca e NIKON ceea ce nu este cazul in cazul matahalei supradimensionate ..! cit despre imagine ..ce sa zic ..ochelarii strimbi pe nas .. zimbet timp cu  privirea dusa undeva departe unde vrea sa mearga impreuna cu ....cineva pentru sectorul 4.!
 nici nu mai comwntez ca ii lipseste 1/3 din fata ...! de ce ..? nu stiu ..poate'i vreo cura de slabire mai noua ..!!proiecte inchise in pictograme de zici ca ai primit biletul de concediu ...ma rog chestie de gust...! in orice caz cineva a vorbit ...din casa lu' matahala ..! altfel nu isi facea vulpita campanie fix cu aceleasi culori ...
...nu am crezut niciodata in intimplare si sincer sa fiu nici in femei prea machiate ,...prea retusate ...! de altfel este una din regulile jocului in fotografia de portret ..sa nu schimbi marfa clientului ..adica sa nu treci in derizoriu si in ...de ris cu retusatul...!daca adaug  la  asta privirea parca prea  languroasa si degetele intinse  a vino neica .....
sa vezi ce n-ai vazut ..aveti imaginea ...FEMEII IN POLITICA ..! 
asta este ...! daca nu as stii cu cine avem treaba as zice ca suntem luati in balonul rosu ce se vede'n zare ...dar din nefericire nu ..! mina dreapta ,cea care sprijina stinga chematoare este incremenita si nefirescul degetelor intinse imi arata o femeie incremenita intr-un zimbet nefiresc care mai mult sperie ...sincer sa fiu eu nu as merge nici daca gestul ar fi foarte serios ..de ce ..? nu-mi place cind o femeie ma cheama asa ...k pe prosti..! 
..din nefericire nici sigla partidului trasata cu negru de data asta nu imbie la prea multa dezvoltare in sectorul  4 ci doar la triste aduceri aminte la o elena mult mai vestita ..! cu zimbetul ei fals elena ceausescu face sa tremure 2 directii din cc vreo 4 din dss si daca o durea capul nici lu ceausika nu-i era prea bine ...! aici nu e cazul..! avem doar o ratacita prin politica ...!

la sectorul 4 mai am o dilema ...nu prea mare dar totusi ...cine candideaza din partea unprimar   generalu' sau pifanu'...sau are si el grad ...? ia priviti aici cum se da mina la generalu' cu icoana ascunsa in cascheta ...:
puiu lasa mina moale in jos ..iar razvan in loc sa pupe mina lu generalu' o infasca virtos si zimbeste privind in alta parte decit ...sa traiti sefu' am privit gresit ..spre primaria sector 3 ...trebuia la 4 nu...?

cred ca la sectorul 4 ramine matahala ..cu carnet luat la pitesti ..! 
 o intrebare ramine ....! are sulfina grad...? poate de la silvian s-a lipit o tresa ceva ...! k matahala baiet de gheneral deh ...iar puiu este gheneral facut pe goluri ....! in rest sa auzim zornait de stele si de cashchete date de pamint ..!

Niciun comentariu: