27 septembrie 2011

marti ...divizia bergenbier in delta dunarii

e tot ce itzi doresti sa nu vezi ...intr-o zi frumoasa de toamanpe unda apei pluteste o cutie de bere goala ..bergenbier 

4 comentarii:

Danca Danela spunea...

Cand eram foarte mica si mergeam cu bunicul cel mare si frumos la pescuit, din apele Dunarii pescuiat cate un juvete , dar spre fascinatia mea, colorate cutii de bere si de suc.Nu mai vazusem asa ceva, le luam acasa si uitam dupa o vreme de ele, spre bucuria bunicei cea mititica,foarte chibzuita cu ordinea si curatenia.Asa ca daca nu va suparati , caci nu vreau sa tulbur nici linistea fotografiei , nici apele tulburi care va incrunta sprancenele , intind jordeaua pe post de undita si pescuiesc eu cutia galbena din luciul apei.Ape line va doresc!

Costin spunea...

imi place linistea acestei fotografii.. cat despre cutiile de bere ori deseurile aruncate peste tot s-a discutat si se va discuta in continuare foarte mult... rezolvarea ar fi cred, ca cei ce incalca legea sa fie sanctionati ; doar ca noi, bun popor, suntem ''frati'' cu smecherii, cu ''fratii'' ce nu respecta traficul rutier ; pai daca il las pe ala care vine pe linia de tramvai in fata imi multumeste cu avaria si ''frate'' ma simt important ca pana la urma nu conteaza aroganta celorlalti pana la urma mare lucru n-a facut si din asta nu moare nimeni... si daca revin la cutia de bere, lasati dle Feri ca nu omoara pe nimeni si putem trai si cu ea asa plutind pe apa, pe iarba sau pe unde vrea ea. Traiasca jmecheria si aroganta ca de intelectuali e satula lumea.

Donna spunea...

ce s-o fi intamplat oare cu Romania de este asa de plina de ghiolbani, neamuri proaste, prostime, nesimitire si vulgaritate. poate scrii tu o explicatie ca de cand am venit aici ma tot intreb si nu gasesc un raspuns. oare intr-adevar trebuie sa vina nu stiu ce guvern sa dea amenda celui care arunca cutia de bere in apele linistite? unde este bunul sau simt?

Marcel Eremia spunea...

Feri, de ce nu privești tu partea frumoasă a lucrurilor? Dacă nu era doza cu pricina, mai făceai tu fotografia asta faină? :)