24 iunie 2011

canon 60D.... napirleste

canon g5 canon 30D canon 40D si acum canon 60D   sunt aparatele de fotografiat folosite de mine in ultimii 7 ani ...
sunt un canonist ...din convingere si din recunostinta ..!
astazi canon si-a schimbat pielea ..in sensul k 60d ul cumparat in decembrie ..a ramas fara piele ...fara rubber skin cum spun miile de reclamanti ..! de ce ..?nu stiu ..am fost la magazinul de unde l-am cumparat ...ma rog aparatorile de cauciuc ..nu sunt in garantie ..mi-a spus prietenul meu ( in state si oriunde in lume  primeam unul pe loc ..cu scuzele de rigoare ......! ) aici .........

in sfirsit ..am incercat sa-l lipesc eu ...! vax ..! nimic ...! nu se lipeste cu nimic ..! este croit mai mare sa se lipeasca de mina si se lipeste de ....off.!
Conu Dinu a venit cu o idee care imi place ...cauta coane piele de sarpe sau de crocodil sau de ceva exotic...si inlocuieste cauciucul ala de kkt -mi-a zis ....si cred k are dreptate ...! nu te mai chinui ca nu te ajuta nimeni ...!  asa am sa fac ...!

10 comentarii:

Catalin spunea...

Ai grijă la crocodil.
Americanii abia aşteaptă să aloce bani pentru un nou Crocodile' Dundee.

Costin spunea...

hi hi hi ... si tot in Romanela se intampla !

Dragomir Titel spunea...

Boala mare cu "cautucurile", si nu numai la Canon, si Nikon are aceasta problema, si eu am avut problema asta la Olympus, ...eu am rezolvato cu picatura...sta perfect...momentan...

francisc vaida spunea...

...am fost la service ...autorizat Canon...ris nu alta ..! zic
- ma numesc vaida si intind mina ...omu ,baiat tinar pina in 30 de ani intinde mina in lehamite si zice uitindu-se in lateral ...
- buna ziua ...!
- va numiti buna ziua ? intreb k pe prosti ..! zice :
- aaa,nu ...! dar nici nu se prezinta ..
zic uite asa si asa ..se uita vede despre ce este vorba ..incepe sa-i desfaca cureaua ,ocularul,grip-ul ...! zic ;
- ce faceti..?
- pai nu-l lasati?
- cit costa ?...cind este gata..?
- nu stiu cit costa si nu stiu cind este gata ..!
- cum adica? aparatul a costat 5000 de lei ...si este in garantie ..! zice :
- stati sa verific ...daca este in garantie ..! se intoarce cu aparatul dupa 5 minute si zice :
-nu-i in garantie ..!
-ok zic ...cit costa ..?...zice :
- in jur de 250 de lei bodysi in jur de 150-200 grip-ul ...!
- cum zic 10 % din valoarea aparatului..?
-..da zice ! astea sunt conditiile ..!
- ok zic ..! multumesc ...!nu am sa-l repar ..! il las asa in pielea goala ..!
....asta a fost aventura mea cu service autorizat Canon din Bucuresti..!

Dragomir Titel spunea...

Este problema service-urilor din Romania, marea majoritate au oameni neinstruiti, te duci la reprezentanta cu gindul ca cei de acolo stiu pina si ultimul surubel ce rol are, si cum se desface...iluzi...firma de afara-afacere si management Romanesc,adica vorba aia cu gardul vopsit... multi salariati invata din mers ce si cum, nu beneficiaza de training de specialitate.
Sunt si citeva firme care se respecta, tehnicieni din service sunt dusi pe linia de fabricatie si invatati TOT, dar tot despre acel produs...si nu numai...plus ca observ o politica generala a companiilor...decit sa repari ceva ..mai bine i-ti bagi un bat undeva si iei unu nou...ca doare mai putin(ma refer la costul mare al pieselor de schimb +manopera, )

Roxana | ANGHEL spunea...

La cate a rezistat aparatul asta...! Domnule profesor, baiatul de la service o fi terminat ASE-ul sau Literele...ma scuzati, nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar stiti cum e in tara asta: una inveti, alta faci, n-ai habar de nimic 100% sau perfectibil, faci ceva doar ca sa faci, robotic, fara experienta, fara pasiune si fara dorinta de a adauga experienta la anii varstei si de a pune pasiune in orice ai face. Sunt multi care nu stiu sa scrie, sa vorbeasca, ce sa se mai prezinte si sa fie politicos?! Eu tot mai sper ca ultimii "mohicani" sa mai aiba puterea sa schimbe ceva!

francisc vaida spunea...

..roxana ..! asta-i un aparat nou cumparat in decembrie 2010....!adica nu are 4000 de declansari ..! sigur ca ma deranjeaza ..pentru ca nu l-am primit gratis ..am dat o palarie de bani pe el ...si pe grip ( se exfoliaza si ala ..) si pe carduri si pe accumulatori ...si pe ...si pe...! daca ar fi un kg de cirese ..nu m-ar deranja ...! dar asa ...?

BCM Vintage PhotoBooth & Photography spunea...

deja m-ati pus pe ganduri...:)..doream sa imi iau 60d-ul cat de curand...:))..cred ca renunt la idee...cat despre service-urile din Romania..phuu de 2 luni astept un telefon de la Fuji pt. ca am o problema cu aparatul :)

francisc vaida spunea...

cristina ...! el ca aparat este superb ...! l-am folosit si dezbracat dar acum e la service ...! te tin la curent...!

BCM Vintage PhotoBooth & Photography spunea...

am observat ca este printre cele mai ok aparate...dar vorba aia dai un ban si stii ca nu il mai ai..