23 martie 2011

destine impletite

..suntem ceea ce suntem iar felul cum ne comportam de cele mai multe ori este influentat  de mediul in care traim ..ne schimbam fara sa ne dam seama si incercind sa ne facem placuti si iubiti ne afundam in mocirla compromisurilor devenind o masca facuta din   noroi ..!
..inauntrul nostru mai credem k suntem diferiti ...dar nu ...! niciodata nu mai putem redeveni ceea ce am fost iar momentele luminoase ale tineretii neumbrite de griji devin ....doar refugiul nostru secret ...!
..viata de zi cu zi .asa cum este astazi ne va schimba si mai mult ...vom deveni k nuielele din gard ...mai impletiti ..mai uscati ..pina cind intr-o zi  cind ....focul ne va elibera de gorgona problemelor ...care de cele mai multe ori nu sunt ale noastre

Un comentariu:

Donna spunea...

“Nu ma comport, SINT…”, spunea odata, und domn pe care l-am cunoscut de mult, cu o pofta de viata nebuna, idei extrem de reale si un ris sanatos si molipsitor cum nu mi-a fost dat sa mai intilnesc de atunci. Influenta mediului, compromisurile mocirloase, dorinta de a ne “face placuti” (nu de afi), mastile sint pentru cei fara colana vertebrala. Viata nu este ceea ce face ea din tine, ci ceea ce faci tu din ea.