19 decembrie 2010

despre ..ticalosi ..!



...in ultima vreme ..mai des k oricind ..in drumurile mele prin tara observ un fenomen care imi stringe lacrimi in ochi si imi stringe pumnii de neputintza ..! fiecare parcare ,benzinarie este plina de ciini si pisici abandonate de stapinii lor ...! ticalosii ii abandoneaza pur si simplu ...! ciini in haita vineaza pe cimp...prin jurul satelor ...pisicile se aciuesc pe la benzinarii ..si traiesc din te miri ce ...! nu sunt un tip prea sensibil ....dar abandonarea animalelor de companie imi pare o ticalosie fara seama ...! imaginea de mai sus este fotografiata astazi intr-o benzinarie ...in ger ..motanul si ciinele sunt aliatzi si prieteni ....stau la soare si asteapta ....vremuri mai bune ..!

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Parerea mea sincera: asta e.
Nu se mai poate face nimic.
Nu putem decit sa stam si sa ne uitam.
De facut, e imposibil de facut ceva, in orice domeniu, nu e decit un paleativ, rezolvi ici si apar alte o mie de chestii.
Adie o boare de sfirsit de lume.

foto+grafie spunea...

Pana la sfarsitul lumii, putem macar adopta cate un suflet, doua, din astea patrupede.
Stiu ca nu se rezolva mare lucru, iar sfarsitul lumii oricum vine.
Dar prefer sa-l astept salvand ceva.
Nu, nu putem sta si nu ne putem uita si nici intoarce ochii in alta parte. Daca am fi asa si slava Domnului, nu suntem, ar trebui sa-i lasam si pe bolnavii incurabili sa moara. Ca oricum mor, ba mai costa si bani sa-i "lungesti". Nu-i asa?

Danca Danela spunea...

si in acelasi timp este imaginea a ceea ce vom fi noi oamenii ingenuncheati de oricare ,,boc`` , nu de Dumnezeu.
Hai sa-l param pe ,,boc`` Lui Dumnezeu!
Ma tem sa spun ca suntem deja destul de haituiti, destul de izgoniti, cu toate fricile , mai putin cea de Dumnezeu, inghetati in propriile neputinte.
Sunteti asa de frumos, incat pot sa vad si prin dumneavoastra soarele care ingaduie inghetutului oarecare putere de exprimare dureroasa.

Veronique spunea...

se poate face cate ceva si suntem multi care fac. Nu e usor, iar uneori este un efort imens, dar bucuria ca ai salvat un sufletel n-are masura. Eu am mereu in portbagaj mancare pt catei si pisici si le dau la amarati :-) ... si mai fac si altele, cat pot. faceti si voi, o sa fie mai bine!
Si nu e adevarat ca nu esti sensibil!!! :-)