16 mai 2010

despre.... cum tamiiem democratia rapusa de pedelenieni

     ...luni dimineata  tamiiem democratia ingropata in rominia.....!...adica CES'u o sa zica asa ,,,e bineeeeee..! traim bine .! prea bine ...! asa k e mai bine sa se taie  acum si sa se tamiieze la 3 zile ,la sapte si pe urma ...Dumnezeu s-o ierte ..!.
..pe de alta parte femeile din imagine merg la cimitir ....la cimitirul istoriei ,sa tamiieze si sa dea de pomana ..pentru sufletul democratiei rominesti ,,
....,si ce tinara era maica ...! nici nu a apucat sa traiasca ...! parca prea tinara s-a dus ..Dumnezeu sa o ierte maica ...!
NU A APUCAT NICI PENSIA AIA CIOPIRTITA DE  marinaru" matol si de piticu 'inaltzat....saraca ..!

Un comentariu:

fotomaniacu spunea...

Mama ei de viata.
Cind eram mici, am fost generatie de sacrificiu, ca sa se faca sanchi comunismul nu erau de nici unele. Pe urma imbecilu` a vrut sa plateasca datoriile si anii `80 fura cumpliti. Pe urma pina in 2000 fu tranzitie de la ceva la altceva. Acu ne vazuram indatorati pe paishpe generatii. Ce pixu meu am pacatuit ca sa patim asa ceva?
Un neam nenorocit. Dupa 1938, fu chestia cu legionarii, fu razboi, venira rusii, plecara rusii, veni ceausila si gasca de imbecili, p`orma veni demoKratia.
Nici un razboi, nici cel din Vietnam sau din Coreea nu a distrus o tzara asa cum o facuram noi in ultimii 20 de ani. Si acu punem botu la ce ne inventeaza serviciili. Incredibil.