12 aprilie 2010

despre piatra de temelie ..





















hai sa vorbim despre piatra de temelie ...! astea-s de la Adamclisi..din partea de nord est   ..era sarita poleiala istoriei recent terminate ..cea a realismului socialist ..!..cum de unde ../ din lucrarea ...noi suntem cei dintii..sau ma rog am fost ..ca azi nu mai suntem nimic...! nimic notabil ..au ramas toate ca pe vremea lu ' tataie nicolae ..!

6 comentarii:

Mihai Cantea spunea...

Coane Fery am neglijat blogspotul pentru ca dupa yahoo 360 mai toti trecuram pe multiply. eu am ramas acolo. recent am vazut ca voi (si tu si Dinu si... v-ati asezat mai bine aici asa ca am revenit practic cu dubluri la multiply, dar gindesc sa separ putin calitatea imaginilor. Pe blogspot sa postez mai ales pentru prietenii fotografi, adica artistii fotografi. Altfel te urmaresc si ieri eram furios ca nu puteam posta ceva, si inca nu am facut-o, pentru ca nu am nici un titlu din care sa lipseasca DESPRE. ori acest DESPRE deja este MARCA FERY.

francisc vaida spunea...

..multumesc mult Mihai ...cuvintele Tale inseamna mult pentru mine ..nu numai din cauza fotografieii care nu-i asa ne leaga peste spatiu si timp...!
..imi aduc aminte de acest despre ...Conu Dinu imi tot spunea ..de ce nu itzi faci un blog...?! si am inceput cu despre una ..despre alta .
Oricum a trecut timpul si iata deja s-au adunat ani si clipe unice care vor dispare in neant..! ma si gindesc k in lazile de gunoi ale anticariatelor de azi sunt carti fara valoare la care s-a muncit din greu si totusi soarta lor este pecetluita ...lada de gunoi a istoriei ...

Catalin spunea...

Or fi rămas, dar nu mai are cine să le dea cu var/vopsea, etc...
Tot spunea Nicu, hepaticul, că în 25 de ani nu se vor putea revopsi toate cutiile de chibrituri făcute în perioda băiatului cu 4 clase...

me spunea...

vreau si io un exemplaar!:)

francisc vaida spunea...

..de ce nu pot accepta k sunt..ma rog suntem furnici..umbre miscatoare pe un ecran estompat al istoriei ...! suntem maruntzi in asteptari si conditie ..! exemple 1000una!
suntem singuri ,ratacitzi si dezradacinati ..ne adunam greu in jurul unui pastor ...si mai greu acceptam ca drumul ...e scurt pe pamintul asta ....desi avem vietziele pline de rautate si prostii .
....credem cu tarie ca imaginile noastre ne arata buni si deosebiti iar noi de cele mai multe ori pendulam in neclaritatea zilelor de trait ..!
..nu suntem decit umbre pe apa stixului si credem ca luntrasul e doar un turist ratacit si vrem sa-i facem ..o fotografie .!

CORNELIA spunea...

Există lângă orăşelul în care-mi duc viaţa o mănăstire cu o bisericuţă veche, minusculă, pe jumătate fardată ,lăsată ailaltă parte în original. Acolo se văd pietrele şi cărămizile vechi. Se vorbeşte că aparţineau unei legiuni romane. Ei bine, cărămizile există, doar oamenii s-au dus.O cărămidă plină de vreme multă te pune pe gânduri.Lucrurile bine făcute rămân.Oamenii nu, şi de multe ori doar o fotografie îi face eterni.